Предлагат Раниери на Интер

16:31
Предлагат Раниери на Интер
Президентът на Палермо Маурицио Дзампарини смята, че Интер щяха да бъдат далеч напред на върха на Серия А, ако Клаудио Раниери водеше отбора.

Наставникът на Рома избави тима си от зоната за изпадане и се качи само на точка зад лидерите в шампионата със седем оставащи мача до края на сезона.

" Интер са най-силният отбор в Серия А, но Раниери прави нещата различни. Аз лично бих сменил треньорите. Ако Интер имаха Раниери щяха да са на 15 точки пред Рома", заяви Дзампарини.

Президентът на Палермо разкри, че се опитва да направи всичко по силите си, за да задържи звездите си в клуба, независимо от интереса на други европейски клубове към тях.

"Няма да продам диамантите си. Палермо вярва в четвъртото си място и класирането за Шампионската лига", допълни президентът на сицилианците.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

shizofrenik
31.03.2010 17:14

интер НЕ са най-силния отбор в Италия 100000000000%

Juventus_tifoz
31.03.2010 16:48

Раниери не може да се сравнява с Моуриньо. Просто този сезон в Рома му провървя. Раниери по-скоро може да измъкне някой отбор в криза, отколкото да го направи шампион. Все пак им пожелавам на Рома първото място. Казвам още веднъж - не съм съгласен, че Раниери е по-добър от Моуриньо *smile*