Манчини разкритикува Виейра

15:45
Манчини разкритикува Виейра
Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини заяви, че очаква да види много повече от Патрик Виейра в решителната част на сезона в Англия, след като френския халф общо взето разхождаше фланелката по време на мача с Уигън.

Бившият полузащитник на Арсенал изглеждаше доста уморен по време на мача с "латикс", който Сити спечелиха с 3:0 след хеттрик на Карлос Тевес.

Виейра игра срещу Уигън, за да бъде дадена почивка на Гарет Бари, но той французинът и не успя да впечатли.

"Патрик трябва да подобри представянето си. Той може да бъде важен играч за нас в последните седмици на сезона. Виейра не игра срещу Евертън, защото го исках готов за мача с Уигън. Дадох почивка на Гарет, за да е на ниво за последните седем мача. Пабло Сабалета е наказан за два мача, а Найджъл Де Йонг е в същата позиция. Точно заради това бе важно да дам почивка на Бари. Той изигра много футбол този сезон, така че му дадох време да се възстанови", споделя Манчини.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fabregas_boy
31.03.2010 19:20

Абе и Гигс е старчок ама върши работа,нали *sick*

rockamring
31.03.2010 16:03

ManUtdTillidie Едва ли манчини е по голям идиот от теб *wink*

ManUtdTillidie
31.03.2010 15:55

A той какво очакваше от грохнал старец като него. Самият трансфер беше много глупав , ако Мначини си мисли че ако вземе всички дядовци които са били в добри отбори и са играли решаващи роли някога ще му помогне , знаи много греши . Трябват му такива като Тевез и Рууни дето да се борят и да тичат много. Този транфер беше супер тъп и Манчини верно е голям идиот.