Стенли: Ще отмъстим на Челси в полуфинала за ФА Къп

13:37
Стенли: Ще отмъстим на Челси в полуфинала за ФА Къп
Капитанът на Астън Вила Стилиян Петров заяви, че той и неговите съотборници ще отмъстят на Челси за тежкото поражение с 1:7 в събота, като ги победят след десет дни в полуфинала за ФА Къп.

Стенли заяви: "Не смятам, че това, което се случи срещу Челси ще има някакво влияние върху полуфинала, защото това ще бъде съвсем различен мач. Ще бъде страхотно да ги победим на "Уембли" и да си спечелил място на втори финал за сезона. Да загубим финала за "Карлинг Къп" бе доста разочароващо за нас, особено след като бяхме повели толкова рано в мача. Ние обаче сме решени да оставим всичко това в миналото и да се класираме за финала за ФА Къп. В събота, имаше няколко решения срещу нас, които ни попречиха, но футбола е такъв, какъвто е. Сега, нещата не ни вървят, тъй като преди финала за "Карлинг Къп" нямахме загуба през годината. Челси са винаги на топ-ниво, но аз смятам, че ще стане един съвсем различен полуфинал."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ub7
31.03.2010 15:34

Отиде сезона, Стенли. Не можаха да бият Съндърланд и Уулвс. С Карю и Хески няма да биете Челски. 1-вия вече вкара повече отколкото може, Хески си изпусна всичките положения тоя сезон и сигурно има общо половин гол. Не знам защо го викат още в националния? Толкова ли им е важно да печелят всяка втора изритана от вратаря топка? Вила така ще спечелят FA Cup, както Англия - Световното...Аржентина е в техния поток - май 1/4 или 1/2 финал.