Флетч: Ще ги бием на \"Олд Трафорд\"!

11:05
Флетч: Ще ги бием на \"Олд Трафорд\"!
Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Дарън Флетчър смята, че мисията на неговия тим да отстрани Байерн Мюнхен в Шампионската лига не е невъзможна, въпреки снощното поражение с 2:1 на "Алианц Арена".

"Задачата ни не изглежда неизпълнима. Въпреки че сме разочаровани от това, че допуснахме два гола, 2:1 не е най-лошия резултат във футбола. Сега ние знаем какво трябва да направим в ответния мач в къщи", заяви Флетчър.

"Разбира се, изпитваме голямо уважение към Байерн, те са много добър отбор и въобще слаб тим не може да играе в четвъртфиналите на Шампионската лига. Сега ние научихме много нови неща за Байерн и за себе си, така че ще вложим всички сили за победа в реванша на "Олд Трафорд", споделя шотландецът.

"Халфовете на баварците си взаимодействаха много добре, на скорост и добре задържаха топката. Не ни беше лесно, но това е напълно очаквано за мач, в който сме гости. Вече знаем какво може да очакваме от Байерн на "Олд Трафорд" и ще бъдем готови за това изпитание", допълни Флетчър.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nCuXonaT
01.04.2010 07:09

Че Юнайтед имаме повече титли от Байерн бе смешко *lol*

Ghasper
31.03.2010 15:04

пфахахаха нямали по смешни от байерн... когато ман направят история и спечелят титли колкото байерн тогава ще имаш право да говориш така на този етап приказките ти са просто безпочвени *wink*

ManUtdTillidie
31.03.2010 12:09

Незнам всички кво толкова се изкефиха кат едва ни биха У ДОМА с 2:1 което изобщо не е добра преднина , на Олд Трафорд , с или без Руунката ги бием и се класираме.

nasran_chorbar
31.03.2010 11:48

2:1 е добър резултат от първия мач. Юнайтед имат по-голям шанс да продължат на полу финал.

Dankow
31.03.2010 11:39

много ясно че ще ги бием... по-смешни от Байерн няма и никога няма да има *thumb_down*