Удар за Черно море преди 1/4-финала за Купата

09:08
Удар за Черно море преди 1/4-финала за Купата
Нов удар понесе Черно море преди днешния 1/4-финален мач за Купата на България срещу Калиакра Каварна. Прегледът показа, че Даниел Георгиев е получил усложнение на контузията, съобщава "7 дни спорт".

"Когато опитах да тренирам с топка, усетих болка. Сега ще почивам няколко дни и отново почвам да бягам. Да ви кажа честно, аз самият не знам кога отново ще играя футбол. Надявам се това да стане през април", заяви Георгиев.

Калиакра пък излиза свежа. В последния кръг от Източната "Б" група отборът почиваше, което даде възможност на контузените да се възстановят.

Схемите
Треньорът на Калиакра Филип Филипов ще заложи на 4-4-1-1. Изнесен напред ще е Иван Петков, а зад него ще е Георги Станчев.

Черно море ще заложи на 3-4-2-1, която в хода на мача ще прелива в 4-5-1 в зависимост от това дали Александър Александров ще е десен халфбек или типичен десен бек. Пред вратаря Илко Пиргов ще са още защитниците Александър Александров-Сашо, Никола Домакинов, Танко Дяков и Ради Бачев. Опорни халфове ще са Даниел Димов и Атанас Борносузов. Пред тях ще са Ели Маркес и Адемар Жуниор, а на върха на атаката ще излезе Георги Божилов.

Контузените
В Каварна проблеми с контузени и наказани няма. По-тежко е положението в Черно море. С травми са Даниел Георгиев, Георги Илиев, Милен Петков и Мирослав Манолов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация