Стилиян и Божинов дават пари за играч в кома

08:51
Стилиян и Божинов дават пари за играч в кома
Валери Божинов и Стилиян Петров са поредните български играчи, които се включиха в кампанията за помагане на Дарин Тодоров, съобщава "Труд". Футболистът на втородивизионния шуменски Волов е в будна кома от януари, след като катастрофира тежко през януари. За лечението на Тодоров са необходими 80 000 долара и операция в Израел.

Нападателят на Парма Божинов дари 5000 евро по сметката на Дарин. Капитанът на Астън Вила Стилиян Петров и съпругата му Паулина внесоха 3000 евро. Миналата седмица същата сума даде и асът на Манчестър Сити Мартин Петров.

В началото на месеца в благотворителната кампанията се включиха и други футболисти, сред които Димитър Макриев от израелския Ашдод и Валери Домовчийски от германския Херта.

Събрана е по-малко от половината сума за лечението. Сред поредните дарители са играчите на Миньор Перник.

До този момент обаче сумата е далеч от необходимата за възстановяването на Тодоров. В сметката има само 28 832,86 лв. и 12 605 евро - почти всички средства са от футболисти или клубове.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fabregas_boy
31.03.2010 10:01

tamate_unifeev,ВЗЕМИ СЕ НАУЧИ ДА ПИШЕШ *sick* А иначе Бербо що не е дал парички,той взема бая а уж е и посланик на добра воля *wonder* А админите няма да е лошо да представят и банкова сметка,все пак има потребители които могат да дарят *wink*

mrtgg
31.03.2010 09:56

Майко мила слези господи събери си версиите !!!!!!!!!!!!!!