Сър Алекс: Твърде лесно губехме топката

08:43
Сър Алекс: Твърде лесно губехме топката
"Отборът на Манчестър Юнайтед плати цената си за провала на опита да контролира играта при поражението от Байерн Мюнхен с 1:2, но все още нищо не е решено", заяви мениджърът на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън.

Домакините от Байерн си осигуриха победата в последната минута с гол на Ивица Олич. Преди това тимът на Фъргюсън поведе чрез Уейн Рууни още във втората минута, а Франк Рибери изравни в 77-а, когато след негов изстрел от пряк свободен удар и рикушет топката се озова в мрежата на Ван дер Саар.

"Вкарахме рано, но не смятам въобще, че започнахме добре. Разочарован съм от това, че твърде лесно губехме владението на топката, нещо, с което се гордеем", обясни шотландецът.

Той пусна Димитър Бербатов в 70-а минута, но това не помогна на английския тим. Фъргюсън похвали специално Едвин ван дер Саар, който се отличи с фантастични спасявания. Мениджърът в заключение обобщи, че с отбелязания гол на чужд терен Манчестър Юнайтед все още имат добри шансове да отидат за четвърти пореден път на полуфинал.

Реваншът на "Олд Трафорд" ще се играе следващата седмица.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasho_kg
31.03.2010 11:50

не владееха топката .. защото нямат човек като Бербатов който да я задържа така добре.. може би само Гигс но и той беше резерва така че *lol* Дано да му дойде акъла на САФ и да пусне Бербатов титуляр др мач *thumb_up*

holliwood
31.03.2010 09:36

и аз мисля че не влядееха топката,което малко ме розочарова *sad*.Все пак на Олд Трафорд трябва да играят обичайната игра която винаги показват *beer*

tamate_unufreev
31.03.2010 08:50

Това гиспудин Саф-чо че не гласувате дуверие на Наш Митко ще ви излезе през нослета сега *thumb_up*
пумнети ми думътъ *cigarette*