В Левски по-добре от ЦСКА, взеха пари

08:32
В Левски по-добре от ЦСКА, взеха пари
За разлика от ЦСКА, където финансовите неуредици продължават, в Левски вече всичко е спокойно. Поне що се отнася до парите, които имаха да получават футболистите. На "Герена" вчера получиха дължимите им заплати, съобщава "24 часа". След вечното дерби в събота Георги Иванов-Гонзо призна, че и при "сините" има забавяне на пари, но то е незначително.

Македонският национал Дарко Тасевски ще помага на Левски в заключителната фаза от битката за Лига Европа. Халфът - един от малцината, можещи да променят безидейния пролетен облик на "сините", се контузи преди подновяването на първенството. Скъса вътрешна връзка на дясното коляно в контролата с Легия Варшава на лагера в Кипър. Той ще пропусне цялата поредица от 5 мача - битки за Европа. Не игра с Литекс (0:2), Славия (3:0), софийския Локомотив (0:2) и ЦСКА (0:0). Аут е и за предстоящото гостуване на Черноморец.

От два дни Дарко провежда занимания с топка. До края на седмицата започва максимални натоварвания. Трябва да получи шанс да поиграе в домакинството на Локомотив Пловдив на 10 април и да е напълно готов за следващите заключителни 7 двубоя на детронираните шампиони.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

georgiew_71
31.03.2010 09:12

Като гледам как вървят нещата може след 30-ти май да няма отбор с името ЦСКА.

Kalinho
31.03.2010 08:42

Винаги в Левски е било по - добре, и винаги така ще е *smile*