\"Винаги ще съм фен на \"топчиите\"

23:09
\"Винаги ще съм фен на \"топчиите\"
Френският нападател на Барселона Тиенри Анри заяви, че очаква "много емоционален" мач в Лондон утре вечер, когато каталунците гостуват на Арсенал в първа среща от четвъртфиналите на Шампионската лига.

Европейският шампион Барселона гостува на бившия тим на Анри, като нападателят почти сигурно ще започне в атака, след като се завръща след три години в Северен Лондон.

Анри, който е най-добрият нападател в историята на Арсенал, заяви за "Експрес":

"Много съм емоционален. Това ще бъде доста странен мач за мен. Преди жребия аз казах, че не искам да срещаме Арсенал. Сега обаче, след като ни се паднаха те, ние трябва да дадем всичко от себе си. Това е единственият отбор, който не исках заради причини, които са известни на всички, но каквото се е случило, случило се е. Странно е да се завърна у дома и още повече, че става въпрос за четвъртфинал в Шампионската лига".

Анри, който има 226 гола през осемте си сезона в Арсенал, бе избран от феновете за най-добрият играч, носил някога екипа на тима.

Той допълни: "Откакто преминах в Барса съм се завръщал в Арсенал само веднъж, когато те играха с Блекбърн преди три или четири месеца. Това ще бъде втория ми път. Не знам как ще реагират хората. Аз имам специално отношение с феновете на Арсенал. Те са велики. Невероятни. Те са ме подкрепяли винаги, както и тима. Аз съм фен на Арсенал. Винаги ще бъда такъв. Когато играе Арсенал и аз мога да гледам мачовете, можете да сте сигурни, че аз съм пред телевизора".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

elephant
31.03.2010 02:12

от написаното по-долу няма какво да добавя *party*

rokera_henry
31.03.2010 01:42

Липсваш, Анри! Винаги ще е добре дошъл на Емирейтс!

rockamring
31.03.2010 01:32

Анри е икона за Арсенал и винаги ще бъде подкрепян