С гол в добавеното време Байерн обърна Юнайтед (видео)

23:31
С гол в добавеното време Байерн обърна Юнайтед (видео)
Германският гранд на Байерн Мюнхен постигна страхотна победа над английския шампион Манчестър Юнайтед в първи мач от 1/4-финалната фаза на Шампионска лига. Двубоят на стадион "Алианц Арена" приключи при резултат 2:1 за баварците.

Българският нападател на "червените дяволи" Димитър Бербатов остана на резервната скамейка в този мач и влезе в игра в средата на второто полувреме.

Не бяха изтекли и две минути от този мач, когато гостите поведоха в резултата. След центриране от пряк свободен удар на  Луиш Нани от лято на атаката на Юнатед, отбраната на Байерн сбърка фатално, като остави нападателя на гостите Уейн Рууни, а той не сгреши от близко разстояние и резултатът стана 1:0. В следващите 10-тина минути играта бе напълно равностойна, като Демикелис получи позиция за стрелба в 12-а минути след изпълнение на корнер, но изстрелът му с глава мина над вратата на Ван Дер Саар. Четири минути по-късно Скоулс изведе чудесно Рууни на добра позиция, но нападателя бе блокиран добре от защитниците на Байерн. Само минути по-късно и Нани осъществи пробив през центъра, но стреля в страни от целта. Франк Рибери пробва късмета с удар от дистанция в 21-а минута, но Ван Дер Саар следеше ситуацията и не бе затруднен. Една минути по-късно след центриране на Нани, топката тупна на напречната греда на Бут, след което излезе в тъч. В 23-а минута Рибери подаде прекрасен пас към Алтънтоп през цялата защита на Юнайтед, но турският полузащитник на баварците пропиля отличната възможност, след като не успя да си спре топката. Две минути след това Рибери отново избухна, като направи за смях Гари Невил на левия фланг, след това центрира, а след като Ван Дер Саар се намеси топката попадна на волето на Алтънтоп, той стреля слабо и се получи подаване за Олич, но нападателят на домакините не успя да довкара топката. Главният съдия на срещата Франк Де Блеекере отсъди спорно нарушение на Ивица Олич в наказателното поле на гостите в 36-а минута, с което бе предотвратен сигурен гол за Байерн. В 38-а минута Флетчър изведе отлично Рууни на стрелкова позиция, но нападателят се засуети и не успя да отбележи втори гол.  До края на полувремето домакините контролираха събитията на терена, но така и до ново голово положение не се стигна.

\"\"

В началото на второто полувреме домакините започнаха по-активно и в 51-а минута Томас Мюлер шутира силно, но стражът на Юнайтед показа класа и не допусна изравняване. Четири минути по-късно Алтънтоп премина пред двама от гостите и след това стреля силни с десния крак, но право в ръцете на Ван Дер Саар. В следващите минути играта се пренесе изцяло в средата на терена, като по-дълго време владееха домакините, но не създаваха опасности. В 70-а минута Димитър Бербатов се появи в игра на мястото на Джи-Сунг Парк. Шест минути след това Гари Невил игра с ръка пред наказателното поле на своя тим, за което бе отсъден пряк свободен удар. Зад топката застана Франк Рибери, който стреля в стената, топката рикушира в Уейн Рууни и влетя в мрежата зад Ван Дер Саар за 1:1.

\"\"

В 82-а минута влезлият като резерва Райън Гигс центрира добре, Неманя Видич стреля с глава и топката срещна напречната греда над Бут. В продължението на мача нападателят на домакините Марио Гомес излезе в чиста стрелкова позиция, но силният му удар от близко разстояние бе блокиран от Едвин Ван дер Саар и резултатът остана непроменен за момент. Само минута по-късно обаче Ивица Олич се озова на отлична позиция и с премерен удар хърватският нападател разстреля стража на гостите за крайното 2:1.

\"\"

Стартови състави:

Байерн Мюнхен: Бут, Лам, Демикелис, Ван Буйтен, Бадщубър, Ван Бомел, Пранич, Рибери, Алтънтоп, Олич, Мюлер

Ман Юнайтед: Ван Дер Саар, Невил, Фърдинанд, Видич, Евра, Скоулс, Флетчър, Карик, Нани, Парк, Рууни

Байерн Мюнхен - Манчестър Юнайтед 2:1

0:1 - Рууни, 2\'
1:1 - Рибери, 76\'
2:1 - Олич, 93\'

Видео от мача вижте ТУК!


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

manutd777
01.04.2010 13:14

Евала на Байерн. Страхотна игра, повече положения, заслужена победа. Кофти, че Руни се контузи в най-важния момент. Предстои мач с Челси,а после и реванш с Байерн, а Бербатов е доста по-слаб от Руни този сезон. Надявам се да се въстанови бързо *wink*

ManUtdTillidie
31.03.2010 20:16

Пич вие ни бихте на ваш терен с удобното за нас 2:1 на реванша ни трябва само едно тънко 1:0 и отпадате. Такаче изобщо не сте в добра позиция.

MerryJane
31.03.2010 18:40

ManUtdTillidie хаха на 20 съм а ти не махай със ръце ти си бита карта като отбора си ся да ви видя без Руни и като се върне Робен приемете го манафи отпадате може се обиждаме цял ден но все пак не моя отбор загуби вчера нали загубеняци такива *lol* *lol* и след мача с Челси просто не ви виждам вие сте бита Карта вече тва е ние чакаме Лион на 1/2финала др-я 1/2-финал Барселона и Интер и на финала Байерн и Барселона това е *beer*

RoSKo0o0
31.03.2010 18:20

@elephant, не съм те нападал. Не беше целият ми пост към теб.Дори като се замисля и погледна положенията, вече не смятам, че чистите положения са били пред Манчестър. Положението на Олич първото полувреме...ако му беше с 20 сантиметра крака долу щеше да е гол, това не се ли води за чисто положение ? Гомез в последните минути, когато само късмета отново помогна (както и геният на Ван дер Саар). Въобще 13 точни удари, от които спокойно бих могъл да кажа, че 5-6 бяха чисти положения, а Манчестър Юнайтед имаха общо 6 удара към вратата на Байерн, от които 2-3 чисти, така че твърдо заставам зад тезата, че Байерн заслужиха напълно победата. Нямаше да се разрева. (доста детска нападка) Щях да призная хикса или победата на англичаните и да си замълча, а не като техните фенове да почна да викам на другите "хейтъри". Те като бият някой отбор и почнат да го псуват и неговите привърженици не са ли "хейтъри" те ? Пуберски лафове...
Хайде, с добро *wink*

la4o71
31.03.2010 14:59

Не забравяйте има мач на ОТ . И 1 гол ни трябва ,за да продължим така че .... А пък за мача мн лошо , че се контузи Рууни но дано да се орави за реванша . То за Челси няма как но нзз *sick* Браво на Байрен ,но да не стане като Рома *wink* GGMU *thumb_up*

ManUtdTillidie
31.03.2010 14:48

MerryJane , не ми говори за мъже че сигурно си на 12 години и само копираш думите на "бати" и твоята пишка не е повече от 4 сата. *lol* А и между другото си доста неграмотен сериозно нищо не ти се разбира.

teenage_head
31.03.2010 14:19

И спаред мен Байерн играха добре, разчупваха играта си в определени моменти през второто полувреме, а Юнайтед като цяло имаха по чистите положения през целия мач, за мен този мач си заслужаваше чист Х. Иначе моето мнение е ,че тази година съдийството е на много ниско ниво в шампионската лига, не го казвам като фен на Юнайтед, ами като любителе на хубави мачове. Не е нормално страничния съдия като види футболист (Рууни), който е настъпен и се гърче на тревата да не спре играта. Нямаше фал срещу Рууни, не беше умишлено, на повторението на мин ми се стори, че беше настъпен, дори и да не беше- играта трябваше да бъде спряна. А и в предишни мачове имаше много слабо съдийство, патиха си и Арсенал и Милан, доколкото си спомням. Иначе Честито на Байерн, ще видим реванша.

nasran_chorbar
31.03.2010 13:45

shadowblase, съгласен съм с теб. Единствената ми поправка е, че мача довечера е на Емирейтс, следващата седмица е Барселона-Арсенал.

shadowblase
31.03.2010 13:39

аре тихо вече бе нещастници. омръзнахте ми. това не е форум да се карат фенове на Ливърпул, Челси и Манчестър. Тук се коментира мача. Фен съм на Байерн от 10 години ама никога няма да приказвам такива работи. Ман играха лошо и Байерн ги би ама това не е повод за подигравка. А не мога да разбера тия тапаци дето си пожелават Рууни да е контузен за дълго време. От това само футбола ще загуби. Кви са тия простотии не мога да разбера. Не искам да взимам отношение между феновете ама се пак някой коментари са супер долни. Ебати хората. Радвайте се на фубола кво само псувате и се карате. Неска дано стане добър мач на Камп Ноу

elephant
31.03.2010 13:01

RoSKo0o0 не знам дали цялото нещо е към мен, ако е така - отвори малко очите и чети по-внимателно.Тия "богове" далеч не са мои.Казваш "Да ... създадоха по-опасните положения, безспорно..." еми како занчи да си бил по-добрия отбор бе човек, да владееш топката с 5 % повече ли ?! тва с процентите са просто сухи факти.Манчестър спокойно можеха да поведат и по-сериозно.Защитата на Байерн беше ужасна, погледни само гола на Рууни, но нали затова подчертавам ПЪРВОТО полувреме.След почивката Байерн заиграха много по-добре и заслужено стигнаха до гол.Не забравяй гредата на Видич, сигурно щеше да се разплачеш, ако беше гол и тогава всичката ти статистика няма да струва и петак.Не подкрепям Юнайтед, снощи не съм викал за тях, просто гледах мач м/у два отбора.Разбира се ти пишеш с известна доза пристрастия, като фен на Байерн, но аз не го правя, просто се радвай за отбора си и не нападай останалите.

michael_forever
31.03.2010 12:31

Как може да слагате толкова обикновенно заглавие.Учете се от Спортал нали и без това копирате някои от новините от там.Ето примерно това е идеално " Съдбата отмъсти на Юнайтед 11 години по-късно"

ManUtdTillidie
31.03.2010 12:29

georgiew_71 , е това е истината! Този човек казва правилното нещо всички го прочетете.

Ole20Legend
31.03.2010 12:03

Merry личи ти че си просто пишлеме.Оправи си правописа тогава пиши,че нищо не ти се разбира.А за кой са тия МЮ,влез в wiki и виж кой са те.Има още 1 мач на ОТ след мача пак ще си говорим

MerryJane
31.03.2010 11:00

Какъв Кеф Байерн победи манфите и то без част от най добрите си футболисти какви са тея манчестър за никав не стават тва прасе Руни си мисли че срещу Милан играе имам 1 въпрос към всички прости фенове какво стана загубеняци разплачкахте ли се вчера когато се чу Оличччччч Оличччччччч и Байерн печели ахахха и на така наречения 'Театар на Курвите' ще ви разревем *beer*

georgiew_71
31.03.2010 10:56

alexis_mashin къде видя,да съм написал че Бербатов е виновен за загубата на отбора.Исках да кажа,че със двете смени сър Алексчо имал намерението да реши изхода от мача още в този двубой.Много добре го реши.Иначе отбора на Байерн превъзхождаше Манчестър по всички показатели.Това беше най-малкото с което можеха да се оттърват.Трябва да са благодарни на Ван дер Саар.

nasran_chorbar
31.03.2010 10:46

Тоя сайт се напълни с малоумници. Я се успокойте малко бе, комици. Има мач реванш, не се вживявайте толкова.

Lollipopp
31.03.2010 10:46

аз се питам къде е holliwood? за да каже пак че никой няма да "слага" гол на неговия Юнайтед и да ми обеснява надълго и на широко че през Рио и Видич неможело да се премине... е снощи играчите на Байерн преминаваха през цялата защита на Юнайтед и само късмета или Ван дер Саар помогнаха на Манчестър да не си тръгнат с по-голямо поражение *wink* прочетох някъде че някой беше писал че Байерн нямали чисто положение *erm* само за 2-то полувреме поне аз видях 4-5 точни удара във вратата което доколкото знам е чисто положение , като добавим и пробивите на Рибери и Лам ,а също и на Алтинтоп който си направи славом между защитниците на Юнайтед и само късмета спаси Юнайтед в ситуацията ... така че стига сте говорили че Юнайтед са играли по-добре и че са заслужавали победа , защото в действителност не е така

lnfinite
31.03.2010 10:45

Хаха 12 страници с поеми истината всъщност е една и 100 страници да напишете каквото и да кажете Манафите вчера бяха ебани сред Мюнхен Рибери ги направи на луди хубаво че го нямаше Робен и че Клозе не почна титуляр че щяхте още бой да ядете манафите да се простят с надеждите за финала той е Барселона - Байерн айде сега къде сте манфиииии гадни ахах що така ви ебаха лошо на луди ви направиха тцтц мн ви се смях вчера на жалкия отбор *lol* *lol*

RoSKo0o0
31.03.2010 10:31

@elephant, не знам къде видя, че първото полувреме е за Манчестър Юнайтед. Да ... създадоха по-опасните положения, безспорно, но Байерн владееха инициатива и през второто полувреме смазаха вашите "богове". Аз съм фен на Байерн, но не бих тръгнал сега да клеветя другия отбор понеже знам, че има и втори мач, но вие феновете на Манчестър прекалявате, бе ... аз си ги харесвах, ама вие като почнахте "най-великите, най-силните, най-добрите" и то нали ок... един път - добре, ама вие просто пародирате с това и изключително много изнервяте.
Статистиката :
владеене на топката (%) : 59:41
точни удари : 13:6
извън вратата : 3:2
корнери : 8:2

Извинявайте, но при тази статистика и НЕ САМО НЕЯ, а и от показаното вчера, всякакъв друг резултат различаващ се от победа за домакините щеше да е незакономерен. Не виждам просто как може да кажете, че хикс е трябвало да бъде или победа за Манчестър, защото играели по-добре. Моят съвет е да си свалите очилцата и да признаете поражението, защото аз бих го направил, ако следващата Сряда на Олд Традфорд Манчестър ни надиграят и победят. Смятам, че 2:1 е най-малкото, с което Юнайтед се отъврваха. Евала на Ван дер Саар, че успя да спаси подобни положения *wink*

ub7
31.03.2010 10:03

Абе едно си знаете едно си баете. Бербатов влязъл и загубили мача... И Гигс влезе и загъбиха мача. Тупия както винаги Гари Невил направи 1вия гол, 2рия е грешка на Евра. Рио и Видич си попречиха и Ван дер Саар трябваше да избира ъгъл като на дузпи. Слаби в защита. Особено 2рото полувреме изглеждаха в опасност нон стоп. Байерн - много работливи. Не съм ги гледал от години, но без Рибери умират прави.

alexis_mashin
31.03.2010 09:53

georgiew_71, не че нещо но едва ли Берба е виновен че манчо загубиха. Какво направиха Валенсия или Гигс - нищо. Както и да е не че ме валнуват манчестър, но 2-1 не е лош резултат.

beckham_07
31.03.2010 09:41

Ех,Алекс,Алекс...защо ти беше да се напъваш и да печелиш мача.Всякаш не познаваш нашето момче и не знаеш,че когато го пуснеш за 20 минути той незнае какво става около него.Иначе евала че си призна грешката и че губихме топката много лесно.Надявам се вторият мач да е коренно различен за нас и ако поведем рано да ги довършим когато трябва,а не да се браним.И най-важното - Руни да е здрав на 100%!!!!!!! *devil*

xforcee
31.03.2010 09:32

Ако Рууни е здрав на реванша според мен Юнайтед ще победят и ще продължат!

georgiew_71
31.03.2010 09:27

Този мач го познах на точен резултат.Не съм фен нито на Байерн,нито на Манчестър,но това което показаха двата отбора Баейрн заслужават да продължат по-напред,но има още един мач.Има една приказка "Всичко се връща рано или късно".Смяната,която направи този наивен шотландец,определено сбърка тотално.Видя се за жалост,че мястото на нашия велик "капитан" е на резервната скамейка.За 20мин.бутна топката два пъти и извърши един фаул,а видяхте какво направи Гомес за 6-7мин.игра.В този мач имаше един отбор,който търсеше победата до последната минута на мача и един отбор,който гледаше на всяка цена да не падне.

barbutko
31.03.2010 09:27

рууни с двата си гола стана голмайстор в мача.дееба и кривата му маймуна.

Kalinho
31.03.2010 08:43

Ей добре, че влезе Барби, че иначе нямаше как да паднат.

genchy
31.03.2010 08:00

Аз съм фен на Байерн сигурно от 8-9 годишен,бях песимист преди мача,но като всеки фен умрях от кеф при победата,и без пристрастия казвам,че през по-голямата част от мача байерн беше по-активния отбор и търсеше повече гола.Успех и на двата отбора на реванша *thumb_up*

fcbfenforever
31.03.2010 07:14

Ващам го на точен *stop* Байерн бяха по добрия отбор на терена и заслужено биха *beer*

elephant
31.03.2010 02:08

тука само едно и също се чете.Един плюе Арсенал, друг Юнайтед, Челси или Ливърпуул.Да, фен съм на "топчиите" , но статията е за сбъсъка м/у Байерн и Манчестър.Първото полувреме беше изцяло за Юнайтед, докато през второто германския гранд беше по-активен, мисля че това е безспорно и ако трябва да съм честен, най-справедливият резултат си остава равният.Шанса беше на страната на Ван Гаал това е.Във футболът стават такива неща.Все пак предстои реванш и то не къде да е, а в "Театъра на мечтите".

rockamring
31.03.2010 01:34

Panayotov *lol* смешник как може да кажеш че Юнайтед са били по добрия отбор...те си седяха в половината дори не играеха с топката,тяхната игра беше да чистят напред и да се надяват Руна да надбяга двамата нападатели защото само двама нападатели имаше в половината на Байерн през повечето време от мача

Panayotov
31.03.2010 01:26

За мен и трите гола бяха смешни за такива отбори да видим гол от статично положение, гол с рикушет и гол в последната минута просто не е интересно макар че Манчестър бяха по- добрия отбор паднаха смешно! НЯМА ДА ИМА ТАКОВА НЕШТО В АНГЛИЯ!!!!!

ManUtdTillidie
31.03.2010 01:18

Arsenalsk1 , не става въпрос само за пари а за трансферна политика и тази на отбора ти е да копува младоци като адебата да ги развие и след това продаде на 3 пъти по-голяма цена. А на МАнчестър е смесена и те копуват много младоци но Арсенал само това правят. Големия фен дето знае само футболистите на лъбимия си отбор и повече мрази Юнайтед повече от колкото обича Манчо.

ManUtdTillidie
31.03.2010 01:13

От тия дет изброи само Вермаален си струва , а и вие си имате бая кинти от продажбата на адебайор туре и имате около 40 милиона за трансфери.

Arsenalsk1
31.03.2010 01:02

Абе дайте ни 1/4 ОТ вашия бюджет и ще ви биеме и на луната.

Arsenalsk1
31.03.2010 01:01

Венгер не дава 37 милиона за такива като Бербатов.А си купува "супер звезди" Като Клиши Саня Абу Диаби Бендтнер Вермален Сонг.Тези момченца никой не ги знаеше преди да са в Арсенал и си прави отбор който не излиза от 4 ката.

Demhem1989
31.03.2010 00:49

Arsenalski да съгласен съм на 100% брато тия мачове бяха страхотни особено Реал-Севиля обаче на мене лично тая вечер ми хареса мача *thumb_up*

Играя в Левски (Омуртаг) "A" ОФГ Търговище
за този който питаше Лека на всички *party* *beer*

Ole20Legend
31.03.2010 00:47

То тези дето нареждат не са фенове нито на Арсенал,нито на Ливерпул нито на Челси.Те са фенове на който отбори е доминиращ в момента.Затова псуват.А относто дечицата от "Arse-nal" който си мислят,че е забавно да казваш Манафчестър (еха че забавно)им е тъпо защото шансовете им в ШЛ и в ПЛ са ниски и търсят някаде да си изкарат злобата

Arsenalsk1
31.03.2010 00:44

Еми пресен пример РЕАЛ- СЕВИЛЬЯ,по старо Арсенал-Порто,пак по старо Барса - Шахтар много са.

BoBi_Levskara
31.03.2010 00:43

Така като гледам коментарите феновете на Байерн са разумни хора и пишат смислени коментари.Тези които плюат и псуват са фенове най-вече на Ливъепул, тук таме на Челси и няколко на Арсенал.Айде РЕСПЕКТ с феновете на Байерн и отбора им, но ни е с хейтърите на Ливърпул.

ManUtdTillidie
31.03.2010 00:41

Resorter , ето още един. Манафите вика , абе да не си ти един манаф чистещ кенефи на Българска Армия бе , ти ако поне стигнеш до нивото на игра на най-лошото отиграване на най-лошия им играч през цялата му кариера , трябва да се радваш. Но айде да не се занимавам с глупаци. А фена на Байерн , в кой отбор играеш.

Arsenalsk1
31.03.2010 00:40

cris7ronaldooo абе момче а гола на МЮ какво беше ? Следствие на гениална атака ли ? Подхлъзна се Демикелис и Руни вкара.Да се браниш 45 мин. ако това е тактика значи си гледал тенис на маса бе момко.

Demhem1989
31.03.2010 00:39

Попринцип бе брато *wink* Защото искам да разбера какво разбираш ти под красив футбол за това питам.

Demhem1989
31.03.2010 00:38

A на момчетата, които одобряват моите разбирания за футбола, едно голямо благодаря *beer* *thumb_up* Значи не съм сам *joking* *party*

Resorter
31.03.2010 00:37

Заслужена победа за баварците, Манафчестър са в сериозен спад след загубата на Рууни. До тук бяха *thumb_up*

Arsenalsk1
31.03.2010 00:36

Demhem1989 много са мачовете.Ти ми изброи 2 финала искаш финалите ли да ти кажа ? Или по принцип ?

Lucas_Podolski
31.03.2010 00:36

Най-ми е сладко в добавеното време!!! Иначе заслужена победа... на другия мач имаме скрит коз (дано се оправи от контузията). Добри новини, като видях как излиза Руни, му пожелавам да пропусне реванша (жив и здрав иначе, ама бяз него ми е по-спокойно)
А иначе обрата почна с влизането на Бербата, от все сърце си пожелавам той да е титуляр на реванша
Bayern Uber Alles, Uber Alles in der Welt!

Madoto_1
31.03.2010 00:33

ManUtdTillIDie, че аз винаги съм казвал '' честито '' на победителя, но просто понякога е с малко увъртане *smile*.Много се надявам финала тази година да е Юнайтед - Арсенал

ManUtdTillidie
31.03.2010 00:31

В цялата работа трябва да има респект , но като вие не го показвате и ни влизате така няма как да стане. Имаше един фен на Байерн който преди малко писа и каза , дано по добрия победи , а не хаха загубеняци сега ми яжте шпека.

Demhem1989
31.03.2010 00:31

Arsenalsk1 брато на 21г. съм...ами със сигурност не мога да ти кажа колко мача съм гледал,но от 1998(+/- 2-3 години) насам следя почти всичките елитни първенства.Искам да ти кажа,че играя футбол обаче съм аматьор, т.е. във "В" група, а това ти го казвам защото съм вътре в нещата и като погледнеш от тази гледна точка нещата са доста различни.А относно това което си написал брато ами то всеки човек има различни виждания, обаче я ми обясни сега ако футбола, който играят първенеца на Висшата лига за сезон 2008/09 и втория от Бундеслигата за сезон 2008/9,не е красив, то има ли смисъл изобщо да гледаме мачове??? *joking* И ми кажи някой мач, който си гледал и ти е харесал футбола, който си гледал. Но не искам отговори като финала в Истанбул Милан-Ливърпул или в Барселона когато беше финала Байерн и Манчестър *thumb_up* *beer*

ManUtdTillidie
31.03.2010 00:30

Не аз не съм завистник , разбира се че ще ми е гадно отвътре но ще кажа честито заслужихте си го а не да търся кусури в всеки един детайл. А и аз съм фен на Левски отбора минава през трудни времена знам че тази година изпускаме Шл и мога само да кажа честито на победителя и с Левски до гроб ако ще в група Я да отидат. Това е фен а не тия дето са повече хеитър на един тим отколкото фенове на друг.

cris7ronaldooo
31.03.2010 00:30

Arsenalsk1 Стига глупости приятел играе ли сме само със Рууни мога да кажа че ние сме от тея отбори който могат и без най-добрите си играчи няма смисъл да казвам колко играча са ни напускали и пак сме мачкали играхме добре правилно и тактически лош късмет при фала и уникална грешка на Евра това реши всичко нито натиска на БАЙЕРН беше врапиращ просто шанс за тях мисла че Юнайтед са класа ако не и 2 над немците и на ОЛД ТРАФОРД резултата ще говори сам по себе си това е няма смисъл от спам

Arsenalsk1
31.03.2010 00:30

ManUtdTillidie Разбира се това е проблема.Прав си взе ми думите от устата.Аз съм фен на ФУТБОЛА аз обичам красив футбол и красиви жени.Ако ще чукам трябва да е готина колкото да чукам грозна 3 пъти.И В футбола съм за красив футбол а не грозни 3 точки.49 МАЧА БЕЗ ЗАГУБА В ПРЕМИЕРШИП.Постигнете.Ще ти кажа една истина Арсенал ИГРАЕ ЗА ПОБЕДА А МЮ И СМЕЛСИ ЗА 3 ТОЧКИ.Запомни това от мен

CHUKCHI_SUX
31.03.2010 00:27

ManUtdTillidie за*би ги, пич! *wink* Както казах не бих се заяждал с теб, защото все пак за 3-4 коментара забелязах, че си един от малкото свестни хора тук. Паднахме шибано и толкова. Много ме е яд, особено за Рууни ама какво да се прави... *sad* Казвам си "САД ПАНДА" и си набивам мастичка и толкова... *joking* Айде от мен толкоз, не им падай на нивото на тия хейтъри (това важи и за Ole20Legend) и така... Лека нощ! *smile*

Madoto_1
31.03.2010 00:25

Аз не помня да съм псувал *smile* съжалявам,ако съм обидил някого!!!ManUtdTillIDie не ми казвай, че ако ти беше фен на Арсенал и гледаше как Юнайтед реди титла след титла няма да завиждаш и да търсиш причини(освен играта на отбора) за тези титли .

Arsenalsk1
31.03.2010 00:24

А утре си вземете бинокли или седнете на първите редове и гледайте СПЕКТАКЪЛ.

shizofrenik
31.03.2010 00:23

Двата най-съдийски отбора един срещу друг хахаха.Кой ли ще продължи хаха

ManUtdTillidie
31.03.2010 00:22

Arsenalsk1 , еми да като игра да но , за игра няма да ги пуснат на полу финала а за разултат а резултата е важен а не играта. Това е проблема на Арсенал от много време.

Ole20Legend
31.03.2010 00:21

Madoto не съм въсрастен даже обратното.На 18 съм но не съм тръгнал ви нареждам когато БЕЗ съдийска помощ ви РАЗМАЗАХМЕ насред Лондон или когато Челси също когато го направиха.И няма да тръгна да ви псувам ако Барса ви бият.Това ме прави по "възрастен" от теб.Разбираш ли "брат"

ManUtdTillidie
31.03.2010 00:21

Късмет на Арсенал разбира се но не защото каквото и да било а защото отбора не са група от заядливи , комплексирани , тъпи , български фенове от който отбора би се срамувал. А защото този отбор може да направи нещо. Ако отстрани Барса ще стане напечено.

Arsenalsk1
31.03.2010 00:20

ManUtdTillidie ако не си в час говориме за размазване като игра.Резултата е хлъзгав ама немците дето аз по принцип не ги уважавам немския футбол РАЗМАЗАХА ВИ.Точно така Р А З М А З А Х А ви.45 минути да не излезеш от собствената си половина си е КАТАСТРОФА.Големите не играят така.Днес Руни не игра и отбора е трагедия.Градите играта върху един човек.

Madoto_1
31.03.2010 00:18

ManUtdTillIDie за 1000 път може би повтарям.. РЕЗУЛТАТА ЛЪЖЕЕЕЕ.Научи се да четеш бе дете мое!!! НАУЧИ СЕ ДА ЧЕТЕШ!!!! Айде лека, че достатъчно спамих днес *lol*

Madoto_1
31.03.2010 00:17

Ole20Legend аз не разбирам такива ''възрастни'' като теб защо винаги трябва да използват думи като ''пубери'',''деца'', когато нямат какво да кажат?Късмет и на Юнайтед, дано биете, но без съдийска помощ *smile*, може би това се вижда по-рядко от загубите на Юнайтед *lol*

ManUtdTillidie
31.03.2010 00:17

CHUKCHI_SUX , пич сори от толкова мишки и завистници сгреших... *lol*

ManUtdTillidie
31.03.2010 00:15

Madoto_1 , ти си тъпия заядливец и си доста тъп ако мислиш че 2:1 е размазване , размазване е 1:3 0:3 4:0 или нещо от този сорт. А като говорим за скоро време и за 1:3 се сещам как ви из*бахме насред Лондон. *thumb_up*

Ole20Legend
31.03.2010 00:15

Братя нека да ги оставим пуберите да нареждат колкото искат.Явно изпитват голям интерес към загубата ни.Може би защото се случва рядко *wink*.Но както казах всеки печели или губи.Нека си ги оставим да псуват,че се наспами темата.Успех на Арсенал утре-не за друго ами защото искам английскити отбори да продължат

Madoto_1
31.03.2010 00:14

Ole20Legend ми '' брат'' Юнайтед-Арсенал тази година пак беше същото, Юнайтед не излизаше от полето си, но 2 късметлийски атаки и победа.Резултата лъже както писах по-рано!!!Научете се да признавате когато отбора ви е бил по слаб!!!

ManUtdTillidie
31.03.2010 00:12

Arsenalsk1 , бутали ни съдийте само за да се извините че сме след Барса най-добрите в Веропа и че на вашия стадион ви показахме че сръвнение с нас сте средняшко отборче.

Ole20Legend
31.03.2010 00:12

Премазван ?! 2-1 не е премазване брат.Ти просто кипиш от яко комплекси и затова думите който пишеш не се свързват.Как са ни размазали като имаме добра позиция за реванша на ОТ.Искаш да кажеш,че ние не се гордеем с отбора си ли ?Оо повярвай ми да паднем или да бием пак ще ги подкрепяме.Ти гледай утре да не бъдете премазани *smile*

CHUKCHI_SUX
31.03.2010 00:11

ManUtdTillidie "завистници"!?!?!?! WTF *thinking* мислех си, че си ме разбрал но... зарежи *wink* *erm*

ManUtdTillidie
31.03.2010 00:11

АРСЕНАЛ не са за финал , те са най-много за полу финал или четвърт а сега удари и техния час. Сега много им знае устата но утре ще видите как и ние ще ви се смеем като ви украсят вратата. И пак казвам 2:1 е твърде малка победа за удома , в реванша най-малко 1:0 и готово иначе браво на Баиерн мн добре играха и честито а на тези хеитъри яе им кажа само стигнете нашето ниво и тогава говорете.

Madoto_1
31.03.2010 00:11

Arsenalsk1 на теб не знам какво ти е смешно, но на мен поне ми е смешно как Байерн наистина не остави Юнайтед да си излезне от полето през 2-то полувреме( с изключение на момента с удара на Видич), а всички техни фенове продължават да си представят, че отбора им бил по-добрия *lol*

Madoto_1
31.03.2010 00:09

ManUtdTillIDie ми явно си прекалено тъп за да ме разбереш...ще го кажа така: И ДА ЗАГУБИМ АЗ ЩЕ СЕ ГОРДЕЯ С ОТБОРА СИ, който скоро така не е бил премазван както днес Байерн премаза Юнайтед!!!

Arsenalsk1
31.03.2010 00:07

Просто не ви разбирам защо не си исказвате истината а само ревете като деца.МЮ са пълен ташак без Руни и Ван дер Сар.А миналата година ги дърпаше Роналдо.Останалите са непостоянни и играят грозен футбол.Тази година яко ги бутат съдиите как то всяка де в Англия.

ManUtdTillidie
31.03.2010 00:07

Омг , абе загубата е нормално нещо. Кво всеки мач да печелим ли , вие ако отидете там само Рибери 90 минути всичките хеитъри няма и да му барнете топката от краката а тоя за 0:1000 000000000000000000000000000 нищо не му разбрах от това което каза...

breezer_fan
31.03.2010 00:06

Arsenalsk1 единственото, което ще видим на Емирейтс ще е разгромна победа за БАРСЕЛОНА.1:3 и протоколен реванш на "Камп Ноу" след седмица *thumb_up* *beer*

alechko
31.03.2010 00:05

който се смее последен най добре се смее само това ще ви кажа за момента

winnerch4o
31.03.2010 00:05

Ман Юнайтед ще имат проблеми колкото и да спорите не може секи път Ман Ю да са на финал просто няма да стане Има два отбора който трябваше да са финалисти Арсенал и Барселона жалко че се срещат още четвърт финал, но зрелището ще бъде гарантирано хубаво е да имаш роднини в Лондон

Madoto_1
31.03.2010 00:05

ManUtdTillIDie и 0:1000000 да загубим ще знаем, че съдийте не ни подкрепят в 90% от мачовете *lol* *party* *lol* айде радвай се на страхотната загуба и смешната ви игра и тва е

ZyakimoV
31.03.2010 00:04

4естита загуба..... *lol* нали много ви знаеше устата ... къде сте сега ... хахахаха *party*

ManUtdTillidie
31.03.2010 00:04

Arsenalsk1 , утре само ще гледаме на таблото 0:4 и как в очите на Фабрегас се изписва тъга че е напуснал Барселона за интензивно печелещите на титли-Арсенал.

Ole20Legend
31.03.2010 00:03

DemHem де да бяха повечето хора такива като тебе-футбола щеше да е една още по красива игра.Но се навъдиха компексирани hater-и който са фенове на дадения си отбор от 2-3 години и псуват веднага като съперника им падне.Те не разбират,че точно затова милиони по света харесват тази игра.Именно заради изненадите,заради тръпката която изпитваме до 90-тата минута и заради обратите.Никой отбор не е перфектен.А това че падаме никога няма да ни откаже да сме фенове на този велик клуб.

alechko
31.03.2010 00:02

заикимов другия мач ти ще мълчиш п.дал скапан

ManUtdTillidie
31.03.2010 00:01

Demhem1989 , е това е фен а не като тия завистливи мъници.

shizofrenik
31.03.2010 00:01

БМ за пореден път показаха , че са супер слаб отбор.МЮ ги разкъса със страшни тупалки към оня бут ли е не го познавам и само късмета спаси хитлерите от загубата.Видака нацепи и греда.

Arsenalsk1
31.03.2010 00:00

Demhem1989 пич, не знам на колко си и колко мача си гледал но в мач между БАЙЕРН И МЮ красива игра няма да видиш.Утре на Емирейтс ще може да видиш красота финес и Ф У Т Б О Л

ZyakimoV
31.03.2010 00:00

браво на Байерн... много яко се получи с тоя обрат.... да се затвори устата на малко тъпи хора!

ManUtdTillidie
31.03.2010 00:00

Но нали сме първи бе нали спечелихме Карлинг Къп , а за такива мишки завистници като теб остава само да мечтаят да са били поне на стадиона , срам ме е че подкрепям един и същ отбор с теб.

CHUKCHI_SUX
30.03.2010 23:59

ManUtdTillidie да не мислиш, че не съм за Манчо, просто съм реалист песимист *wink* *sick* демек куку *lol* *angry*

winnerch4o
30.03.2010 23:59

абе пак се кефите че Ман Ю губи нали,ама червения дявол винаги ще боцка отборчета, веднъж Байерн 1999

Doc_Holliday
30.03.2010 23:58

Италянската тактика, която напоследък Фъргюсън практикува в гостуванията в ШЛ(сгъстена халфова линия и игра на контра)този път му изневери.Но това от една страна е добре, реванша е отворен.Успех и на двата отбора *thumb_up*

BoBi_Levskara
30.03.2010 23:58

spitarata аз не съм казал защо тези хора са фенове на даден отбор, защо пишат тук след като ги няма във ШЛ и само завиждат.Айде и ако спечелите 5-та КЕШ здраве да е. *beer*

Demhem1989
30.03.2010 23:57

Ole20Legend Браво батка на такива като тебе свалям шапка, и съм абсюлютно съглсен и те подкрепям, въпреки,че съм Фен и то голям на Байерн не мога примерно да кажа, че Манчестър не са отбор или пък, че в момента не могат да играят, а пък не мога да ги разбера тези хора, които се радват, че Рууни(един от най-добрите играч в света ТОЗИ СЕЗОН)просто за мене това не е нормално *angry* . Дано и Робен да се завърне за реванша,и Рууни,че да гледаме един красив за окото мач и ПО-ДОБРИЯТ ОТБОР ДА ПРОДЪЛЖИ НАПРЕД!! *thumb_up* *beer* respect

Arsenalsk1
30.03.2010 23:56

Ole20Legend кво ще направят ? Погледни с кой играем ? Сол на 36 години е, без нападател вече 4 месеца бе играем.Аршавин в зенит беше офанзивен халф цял живот.А Бендтнер аз не го смятам за нападател той пт 10 едно вкарва.Погледни състава на Арсенал после говори.КПД на Арсенал е велик и красотата на играта.

telkisky
30.03.2010 23:56

03.01.2010г. Олд Трафорд ман4естар-лиидс 0-1 гол на бекфорд glory glory leeds united *thumb_up* *beer*

ManUtdTillidie
30.03.2010 23:56

38CHUKCHI_SUX , еми давай и ще ти кажат там че си пълен глупак.

LaBouche
30.03.2010 23:56

абе пичоже та тожа е футбол,има ПОБЕДДИТЕЛИ има ПОБЕДЕНИ спрете да се храните ...........яд не е че МАН паднаха ама какжо да се пражи

Ole20Legend
30.03.2010 23:55

Ей това е БГ фена-Hater.Вие не сте истински фенове честно ви казвам.Закво нареждате сега бе?Паднахме-Да
Играхме слабо-Да,БМ ни надви-Да но те са класен отбор и в футбола винаги,ВИНАГИ се печели или се губи.Имаме и друг мач нека го видим и него и тогава ще говорим!

alechko
30.03.2010 23:55

тва трябва да ги няма 11 от 11 футболиста на ман ю. за да ни бият тия кви беха ааа .........челси а ти си сложи пари щом ти се губат миньор перник ще ги бие тия смешковци челси

ManUtdTillidie
30.03.2010 23:55

Arsenalsk1 , абе в последната година никой не ги е подкрепял стига сте говорили на изуст без даже да им гледате мачовете глупаци такива. А и ще ви видим утре като Меси се поразгрее за ЕЛ Класико с вашите защитници.

Notlike
30.03.2010 23:54

Защо пак говорят за Ливърпул, тука се обсъжда Байерн срещу Манчестър! Иначе си мисля, че 2:1 не е нищо работа - Юнайтед са категорично в изгодни позиции за реванша. Те са доказвали неведнъж, че могат да бият всички. Иска ми се обаче да започне с Бербо в атака САФ..

nCuXonaT
30.03.2010 23:54

Arsenalsk1, утре си гледай твоя отбор и ако не съберете 3-4 в кошницата значи на вас ви е вързало *lol*
Фенове на Юнайтед - ще ви помоля за едно нещо. Не се дразнете, когато мишките излизат от дупките, а се радвайте, защото когато котката я няма, само тогава мишките излизат *smile* А те винаги ще бъдат мишки Glory,glory Man United as the REDS GO MARCHING ON ON ON!!!

winnerch4o
30.03.2010 23:53

абе ти де се обаждаш ве Арсеналск1 а утре барса да не ми сервира 2,3 гола се насерете и вии

alechko
30.03.2010 23:52

дон а4о смешник си и смешник 6те си остане6 тея 70% си ги ръгни да не казвам каде ДОН ПАЛЯЧО

CHUKCHI_SUX
30.03.2010 23:52

отиам в еврофутбола и без мноо много да са церемоня слагам го едно 0:10 за челси за в неделята, слагам там колкот кинти имам и съм уреден за цял живот (въпреки, че току що ми га съкратиха на половина) *angry* *angry* *sick*

Ole20Legend
30.03.2010 23:52

Arsenalski има време и за вас.Ще видим Барса какво ше направи с вас.И не забрявай 1-3 Лондон *smile*

spoxxx
30.03.2010 23:52

Ако обичате без обиди *smile* . Щот негърчетата от Испанското и Италианското първенство дет им се кефите .. нещо ги не ввиждам във ШЛ *wink*

ManUtdTillidie
30.03.2010 23:52

И с кво са почти напред ве победиха с 2;1 на свои стадион. Тук трябва само една тънка победа с 1:0 на ОТ и са свършени а аз съм сигурен че яе има и още.

spitarata
30.03.2010 23:52

Боби Левкара - по тая логика аз питам защо си фен на Левски при положение ,че са мелко казано КРИТИЧНИ ,повечето футболисти играят като аматиори и се опакват ,че много ги карали да тичат.Байерн ВДИГА 5та КЕШ!

Arsenalsk1
30.03.2010 23:51

Голям кеф, МЮ не заслужаваха победата.Не може се да им връзва.Пък и Хауър Веб го няма и няма кой да ги бута без английските съдии са слаби та слаби.

manunited666
30.03.2010 23:50

Абе ceco26 ти усещаш ли се какви глупости пишеш ? Човече от кое село си ?

MeToDueB
30.03.2010 23:50

абе ама адски сте ми смешни .. все едно се джафкате за смешните Левски и ЦСКА .. шш хора .. това са отбори, които са на светлинннииии години пред наще смешковци .. да за тях си струват нервите и разправийте, но някак си не съм свикнал .. освен във фифата, едва ли бихте се доближили повече до тези отбори .. стига се правихте на толкова върли, те са на хиляди километри от вас .. хранете си се за левскито и ЦСКА .. грозно е,

winnerch4o
30.03.2010 23:50

феновете на лузърпул да си духат попарата че още пари от 27 Март *lol*

ManUtdTillidie
30.03.2010 23:49

Lfc4life , да нали даже и толкова ниско ниво на вас ви е като еверест.

shizofrenik
30.03.2010 23:49

Вече хитлерите са почти сигурни напред.Един Х на ипотекирания стадион и продължават.

nCuXonaT
30.03.2010 23:49

Хейтърите никнат като гъби след дъжд *smile* ПАднаха Юнайтед и близалката изникна веднага Разбери близалчице, че дори и да не продължим пак сме отпаднали след вас, дори и да не вземем титлата в Англия пак ще сте много назад с купите. Разберете, че вие не сте почитатели на който и да е отбор, а вие просто мразите Юнайтед, а най-добрите знаете само кои ги мразят Поздравявам Байерн за тоя мач, заслужиха си победата и дано стане хубав мач и на Олд Трафорд. А иначе за всички фенове, които мразят Юнайтед - радвайте се на нашите неуспехи, защото те са много по-чести от вашите успехи Юнайтед ДО ГРОБ!!!

Man_Un_Fen_92
30.03.2010 23:49

'techko92 ' кажи ми поне един момент дето рибери ни е направил криви !!! голът му бе късметлииски , като на рууни

Ole20Legend
30.03.2010 23:49

LFC то защото лига Европа е доста престижен турнир *erm*.То даже няма да го вземете вие но това е друга тема.Гледай да се класирате в топ 4,че ще видите ШЛ през крив макарон

ceco26
30.03.2010 23:48

Късмета бил за Байерн Мюнхен... *lol* ех, ех...някой ще са си кьорави цял живот... *erm* Явно горкичките манафи юнайтед не са никак вързани, горките копеленца. Най ме е смях на коментарите от сорта, че юнайтед играли срещу класен отбор и загубили и дрън-дрън... , ама не признавате такива, когато друг отбор се издъни. *angry* Мазници такива. Дано точно на стария ви трафорд се издъните, та барем саф-а се насере от яд, та и съдията да намаже.

telkisky
30.03.2010 23:48

ам нали се сещате 4е робен ще играе в реванша *lol*

BoBi_Levskara
30.03.2010 23:47

Аз искам да попитам зашо във форума е пълно с фенове на отбори които не играят в ШЛ от месец или на такива които отпадат още в груповата фаза и тея същитете догодина и ШЛ няма да видят.Нека се радват Байернци заслужено им е, но тия Лузери и Шмелси къде са те ???

winnerch4o
30.03.2010 23:47

След безумната игра в защита заслужено паднаха ама имат касмет че само 2 гола им нанизаха ся вс челси 4 5 на 2 ще има *erm* Съдиятааа наказаниееее *lol* ЖАЛКИ СТЕ

manunited666
30.03.2010 23:47

Много е смешно само като ги наблюдаваме ... резултат 2-1 а Юнайтед е с гол на чужд терен и предстой мач в Англия а те едвали не сякаш са отпаднали.

alechko
30.03.2010 23:46

а тука е пълно с фенове на ливърпъл които завиждат че не играят в ШЛ и че ги няма в топ 5 в англия ама така са изпадашите отбори и жалките им фенове

techko92
30.03.2010 23:46

хахаха най - големите смешници , непобедими били 4е те жи отрепаха от бой бе *joking* Рибери криви ги направи
*lol* ама нищо има още един мач да им се порадвате на Мангалчестър Юнайтед

ManUtdTillidie
30.03.2010 23:46

Lfc4life , че вие и с Торес и Джерард пак нищо не взимате най-много да ни близнете влавичката от долуот 7-мото място.

spoxxx
30.03.2010 23:46

ехх .. всеки селянин и неговото простичко мнение *smile* и какво като паднахме има 2ри мач и какво като играх ме слабо .. всичко изисква време .. Рунни не е във форма Берба с нищо не помогна просто някви пишлемета от село .. фенчета на негрите Барса и Реал тръгнали да плюят . Утре ще видим .. вашите маймуни кво ще направат ... извиняма се че казах маймуни .. ама просто ... няма и един бял всичко черно братче .. не може да го различиш от фанелката .. айде лека нощ Деца *wink*

telkisky
30.03.2010 23:46

ем много ви болят газовете нека успех на мангалите *lol*

Ole20Legend
30.03.2010 23:45

Айде 1 път поне спрете да се нареждате всички а ?Да паднахме-Но това е футбола не може само да побеждаваш.Има и още 1 мач,ако паднем пак браво на БМ и това е.Всички печелят и губят.Няма такива отбори който до сега да са печелили в продължение на 5-6 години

Lfc4life
30.03.2010 23:44

айдеееееее без руни за 1 месец нито шамп лига нито първенството ще вземите *party* *thumb_up*

manunited666
30.03.2010 23:43

Ееее разгеле , Юнайтед загуби , се трябваше да се случи ама има втори мач нали знаете.Жалко само за положенията на Руни и гредата на Видич.Както и да е ... закономерен резултат , донякъде.Но има и втори мач такаче няма абсолютно никакъв смисал от плюване и прибръзване с прогнозите.

MeToDueB
30.03.2010 23:43

малко обърках настоящето с бъдещето в това, което написах, но карай да е весело .. мен ми е много весело .. влезнаха някой залози в спортинга *joking*

DuFkaTa
30.03.2010 23:42

МН пасивна игра ее мама му стара *evil* *angry* Байерн заслужено победи, но можеше и равен да стане но уви *sad* Дано на Олд Трафорд да ги бийм и да продължим. *smile*

telkisky
30.03.2010 23:42

от целия ма4 ме накефи как оная свиня руни се контузи накрая искрено му пожелавам да по4ива до края на сезона *lol*

BoBi_Levskara
30.03.2010 23:42

MeToDueB е напълно прав резултата е реален.Всичо различно от победа с повече от 1 гол щеше да е съвсем нелогично. *thumb_up*

MeToDueB
30.03.2010 23:42

шш чакайте .. да Байерн победи и игра по-добре, ама нали знаете, че има мач на Олд Трафорд .. Байерн е сериозен отбор .. разбира се, че няма да се предаде .. особено на собствения си стадион, но Манчестър като домакин ще ги разпилее .. тогава обаче Робен може да си каже тежката дума *smile* интересно ще бъде при всички положения *thumb_up*

Man_Un_Fen_92
30.03.2010 23:42

'Raul_7_7' ти по добре си трай ... 6тот така кат те гледам си фен на Реал , а те какво направиха ,НАСРАХА СЕ СРЕ6ТУ ЛИОН *lol*

minimalist
30.03.2010 23:42

късмета пак споходи мангалите ! рез.треаше да е поне 3:1! успех на баварците и дано да продължат! А и да видим руни ако не играе дали ще бият мангалчестар.. както твардяха някой фенчета....!

winnerch4o
30.03.2010 23:41

бреееее голяма работа сякаш сезона е свършил *lol* загуба и кфо очакваше се пак и 2:1 не е 2:0 *thumb_up*

don_a4o
30.03.2010 23:41

Браво на Байерн само така играха мн по-добре и спечелиха Лион чака съперника си 70% са немците дано Рууни е контузен айде лека нощ дяволи стига с този ваш късмет тази вечер паднахте и Бербата поне записа 15мин игра безлична бих казал затова Сър не го пуска титуляр

SeekeRa
30.03.2010 23:41

кво се кефите е тъпаци. Нали има още един мач. Аи радваите се че тва е рядко щастие

fena_man_utd
30.03.2010 23:41

Малумните дечица се чудят с кого да се заядът,че някой тъпак да им обърне внимание.Този мач Байерн не ни победи ние сами се бихме.На реванша Юнайтед ще вземе нещата в свои ръце и ще продължи напред т.е към финал.

Man_Un_Fen_92
30.03.2010 23:40

рууни вкара гол , но все пак не ми хареса как игра ... Байерн играха много добре и с малко късмет взеха победата !!! .. Но това не е вси4ко ! ПРЕДСТОЙ МА4 НА ОЛД ТРАФОРД !!! *beer*

Raul_7_7
30.03.2010 23:40

Най Добрите сте Ман.Само така да играете И Челси дано да ви смачкат само ман *lol* *lol*

ManUtdTillidie
30.03.2010 23:40

Lfc4life, абе смешнико ние ли сме се насрали , май вас ви насрахме и вие с тва 7 място се насирате а и дори не сте стигнали до 1/8 финал на шл та кво говориш бе боклук.

BoBi_Levskara
30.03.2010 23:40

Тва беше максимума които можехте да вземете от този мач.А глупости от сорта на можехме да бием повече ОМГ.Днес късмета беше с вас отвсякъде.Така че се радвайте на 2-1 което ви може би заслужено но и малко.

gerrard9000
30.03.2010 23:40

плачете манчовци *lol* байерн още можеше да вкара *lol* *beer*

Ole20Legend
30.03.2010 23:40

Тука сме приятелю.Тези фенове ще подкрепят МЮ ако пада или побеждава.Не забрявай,че имаме още 1 мач на ОТ и нищо не се знае.И 2-та отбора са способно на обрати !

Lollipopp
30.03.2010 23:40

като гледам тоя гол на Рууни в 2-та минута и това че в последните 20 минути Юнайтед направо бяха обезличени , резултата не отговаряше на действителността , но пък Олич направи нещо наистина хитро като изкочи иззад Евра и му отне , а след това и вкара *smile* честито на мюнхенци и очаквам да се класаират *wink* *thinking*

MeToDueB
30.03.2010 23:39

браво бе .. 1 фаул и накрая грешката от която се възползва Юнайтед в началото .. сега им се върна и те сгрешиха и Байерн не сгреши .. Байерн имаше доста повече удари, но повечето бяха немощни, но според мен .. заслужаваха да победят с 1 гол .. това е справедливия резултат за мен .. Ван Дер Сар извади няколко сериозни топки .. Манчестър не игра много добре, Байерн игра по-добре .

CHUKCHI_SUX
30.03.2010 23:39

lfc я си гледай легата европа и четвъртото място и мълчи.. *wink*

lozan_kr
30.03.2010 23:39

след смените на саф имах в предвид!!!
жалко

genchy
30.03.2010 23:39

Байерн си е Баейрн айде лека фенчета

kaloqndersar
30.03.2010 23:38

Къде са сега всички онези фенчета на Мангалчестър,дето твърдяха ,че техния отбор ще смачка Байерн???Май нещо не ви огря ,а?

Ole20Legend
30.03.2010 23:37

Много слаб мач от наша страна.Случват се такива работи.Все пак играхме срещу класен съперник и честито за победата *thumb_up*

Madoto_1
30.03.2010 23:37

Рууни контузи ли се? Жалко ще е,ако такъв талант е контузен *sick*

Lfc4life
30.03.2010 23:37

хаахха брао вееее ко стана ве надахани фенчета на манафите насрахте ли се вееее *party* *thumb_up*

rockamring
30.03.2010 23:37

Честита победа *party* радвам се,че футбола възтържествува,то не може да се играе само в защита и да се центрира към руни просто не става това не е футбол

Ginekologa
30.03.2010 23:37

ман се пазеха тоя мач и барнаха дървото +92

shadowblase
30.03.2010 23:36

МАЛе ей това е Байерн, Това е Байерн. Нямам думи. Мн се кефя. А можехме да бием и с повече. Дано на Трафорд стане як мач

ManUtdTillidie
30.03.2010 23:35

Изпуснахме ги няма кво да ревем , дано ги надупчим на Олд Трафорд...

lozan_kr
30.03.2010 23:35

умрииииииииииииии!!!!!2 - 1
след добрите смени??? *party*

Madoto_1
30.03.2010 23:25

Моето мнение е,че резултата малко лъже(поне от това което гледам през 2-то полувреме).Байерн просто попиляха Юнайтед,а ако съм прав Юнайтед нямат и удар даже.Надявам се резултата да стане 2:1 и на интересен мач в Англия.

ManUtdTillidie
30.03.2010 23:24

Аз не казвам че е виновен ,а че не трябваше да го вкарват в игра защото това ще се изпикае върху 65 минутния труд.

ManUtdTillidie
30.03.2010 23:23

Говоря ти за тактиката бе , имахме преднина и не трябваше да даваме с 2 нападатели защото това е по нападателно и не се получава в такъв мач на гости !

Ginekologa
30.03.2010 23:21

с кво е винове бербатов ми кажи нито той направи фала нита си я вкара

ManUtdTillidie
30.03.2010 23:19

Голяма грешка беше вкарването на Бербатов , трябваше да си останем по-защитно. Е са на вас глупаците дето успорват решението на съра да ви го...

Ginekologa
30.03.2010 23:07

берба няма ли да влезе бахти убития мач е го бе *beer*

ManUtdTillidie
30.03.2010 22:45

в 75 изваждт Рууни и пускат Бербо биеме с 1 или 2 на 0 и Рууни готов да надупчи Чехълсито.

shadowblase
30.03.2010 22:45

добре добре. Ти си прав аз съм крив. Ясноооо. Сигурно гледам с други очи, но поне вярвам на това което виждам

Ginekologa
30.03.2010 22:45

okocha ти си тъпичак не пиши се излагаш само *joking*

okocha
30.03.2010 22:43

Абе ти на какво си бе. Хората си правят многоходови атаки с разигравания просто това бяха 2-3 ситуации когато е нужно чистене. Случайно или не топката попада в Рууни и той остава сам тъй като всички са прибрани отзад

Ginekologa
30.03.2010 22:43

rockamring пазят си силите за челси ,вкараха гол за къде да играят още 1 ако вкарад ще се класират на 80 % *wink*

shadowblase
30.03.2010 22:41

ахаха момче не псувай. И не разбирам кое ми е заблуденото. То е очевидно. Искаш да ми кажеш че Ман не правеше това цяло полувреме. Явно не аз съм заблудения. Пак казвам тактиката им е жялязна

ManUtdTillidie
30.03.2010 22:40

Ginekologa , еми спри да пиеш и ще си промениш мнението. А и играта не е важна важни са резлутатите.

okocha
30.03.2010 22:39

Еми май пиенето ти идва в повече. Просто ако бяха ти повторили ситуацията 2-3 пъти от различни камери щеше да се убедиш че нарушение има *wink*

BoBi_Levskara
30.03.2010 22:38

На мене ми стига да остраним Байерн, а не да ги надиграваме. *party*

okocha
30.03.2010 22:38

shadowblase , другия заблуден тъпак ... *thumb_down*

Ginekologa
30.03.2010 22:38

аз не съм за никой а гледам мача и си пия *beer* *wink*

ManUtdTillidie
30.03.2010 22:38

Значи ако Манчестър не бие с помощ на съдията , късмета , времето , подкуп за другия отбор , случаен гол в последната минута , автогол или извунземни на земята. Значи идва края на света.

Dankow
30.03.2010 22:37

rockamring гледай си Мухлян и не се обеснявай бе заухав *lol*

shadowblase
30.03.2010 22:37

Ман играят като путки ама иначе подохода им е правилен. Ритат напреде, Рууни надбягва бавните защитници на Байерн и ето ти положение за гол. Няма кво да коментирам. Квото ги хвалите тия Манчестър - не направиха чак такъв добръ мач и определено не надиграха Байерн

ManUtdTillidie
30.03.2010 22:36

rockamring , но резултатите са не лице нали , това е умна тактика с която нищо чудно да се озовем в Мадрид ,а защо не повече.

okocha
30.03.2010 22:36

Ginekologa , ти си за оптик ... пък тоз rockaming да се застреля ... освен че не разбирате ставате и за смях ... поне не го показвайте ... айде кажи ти кой отбор подкрепяш ?

minimalcho
30.03.2010 22:36

Да го духате е смешници, все съдиите ви виновни .. ако няма съдия как може някой отбор да спечели е ?! Ман Ю ш бият щот са много по класен отбор от Байерн .. пак ш си говорим на ОЛД ТРАФОР *stop*

rockamring
30.03.2010 22:34

"кефи ме" играта на Юнайтед всички в защита само Руни напред и защитниците като земат топката бият напред и се надяват Руни да направи нещо *lol*

Ginekologa
30.03.2010 22:27

ManUtdTillidie ти ай кажи каде имаше фал поне не видях олич да бутна някой *sick*

Ole20Legend
30.03.2010 22:21

Тази глупава пенсия 1 от най великите треньори и разбира повече от вас пишлемета,така че си мълчете.Много ясно че няма да пуска Бербатов.Вкара 2 гола миналия мач и станал голяма работа.Те му слагат топката на крака а и САФ му няма доверие.

Ginekologa
30.03.2010 22:14

ОЛИЧ кой те пусна в игра нз от 2 метра *joking*

sasho_kg
30.03.2010 22:06

Глупавата пенсия САФ пак не пуска Бербатов и много бърка *thumb_down* искам да паднат да му доиде акъла (ако още има такъв де ) *thumb_up* *lol*

MeToDueB
30.03.2010 21:49

10 евро .. много бързи ьахьахьаххьа браво Руунка

shadowblase
30.03.2010 21:43

опа сбърках Рибери ще играе. Тия коментатори по про бг само лъжат

shadowblase
30.03.2010 21:39

дааа то Байерн ще излезе със децата. Бахти работата и Рибери няма да играе. Надявах се да излезнат с най-доброто което имат та да стане хубав мач ама са Ман имат предимство. Дано Байерн покажат дух

Ole20Legend
30.03.2010 21:32

Мисля че Методиев би трябвало да води МЮ тои разбира повече от САФ а и може също да води националния,че като го гледам колко е умен вземем спечелим световната купа
*lol*

rusnacheto
30.03.2010 21:28

мноого ме дразнят тъпите коментари на такива като тебе lozan_kr ... мога да ти кажа, че си далеч доста далеч от истината

nnsniki
30.03.2010 21:28

Сър Алех си знае работата спокойно *wink*

MeToDueB
30.03.2010 21:21

lozan_kr написа: ама тебе и тия от българското първенство, на които си фен .. и там няма да ги пуснат нали ?

Punisher_111
30.03.2010 21:11

Макар и шансовете на Ман. Юнайтед да са по-големи, защото се представят мн. добре като гости в шампионската лига, аз стискам палци на Байерн да бият *thumb_up*

lozan_kr
30.03.2010 21:10

Я, къде е най - добрия - Берба - оня с блоговете, където беше много на високо???? а НИЕ .....
Пускат го само срещу аутсайдерите!!!
*party*

brickbat
30.03.2010 21:07

айде спри да пишеш простотии бе животно гадно извратено, писна ми от тебе *sick* банален си с тъпотата си вече *erm*

alexis_mashin
30.03.2010 21:05

хм, интересно няма Клозе, няма Гомез. PS: Робен не е в групата за мача.

MeToDueB
30.03.2010 21:04

ама Ман извади късмет, че Робен го няма .. той луди щеше да ги прави .. особено Невил, нямаше да знае от къде му е дошло, не че Рибери е лош, но двамата в комплект с Робен са голяма класа .. все пак дано има гол първото, щом Бербатов е на скамейката .. и Байерн да го вкарат, няма да се сърдя .. който ще да е, да хвана тия 10 евро със залога от цели 25 .. че после ще ме е много яд, ако е под 0,5 първото .. горя *lol*

Anaxagoras
30.03.2010 21:02

вече ми писна все да го оставя на пейката

MeToDueB
30.03.2010 21:02

тоя пак не пуска Бербатов титуляр .. Бербатов когато е вкарвал на Байерн и когато са му били абонати .. Рууни и компания още са гонели и подавали топките зад вратите *lol*