\"Ако Интер бие ЦСКА, Рома ще стане шампион\"

21:07
\"Ако Интер бие ЦСКА, Рома ще стане шампион\"
Бившият национален селекционер на Италия смята, че шансовете на Рома да спечели титлата в Серия "А" са сериозни, заради раздвоеното внимание на Интер между Калчото и Шампионската лига.

"Слабите резултати на Интер напоследък, включително и загубата от прекия конкурент за титлата Рома, са много лоши знаци за тима на Моуриньо. "Нерадзурите" позволиха на един много опасен съперник да се приближи сериозно до тях", каза Саки.

"Това се дължи и на факта, че Интер се изявява на няколко фронта и вниманието на отбора е било насочено към мача с ЦСКА Москва за Шампионската лига. Ако миланският тим отпадне от Шампионската лига, то те няма да имат никакви проблеми за спечелването на титлата в родния шампионат. Обратното - ако се справят с руснаците, това ще повлияе отрицателно на шансовете им за Скудетото. Ако Интер продължи напред в Шампионската лига, аз смятам, че Рома е фаворит за титлата в Серия "А", споделя бившият наставник на Милан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

plamen_milan
31.03.2010 02:18

според мен Саки е прав,но си мисля че специалния хич не го ебе за титлата.Цели се в ШЛ,а за титлата си играе на котка и мишка.Жалко е но за мен реалноста е такава.Надявам се Берлускони да предприеме нещо,което е съмнително и никога не съм си го мислел,че ще го кажа но дано и юве другия сезон да се възродяд

milan11
30.03.2010 22:45

*party* Dано Милан станат шампиони или поне Интер да остане без скудето! *stop* *lol*