\"Сеск е на 40 % готов за утре\"

20:24
\"Сеск е на 40 % готов за утре\"
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер ще реши в последния момент дали да използва Сеск Фабрегас в утрешния двубой от четвъртфиналите на Шампионската лига срещу Барселона.

Испанският халф, който е юноша на каталунците, пропусна днешното занимание на "артилеристите", тъй като продължава да има проблеми с коляното.

"Той не се появи на тренировката, защото в момента не е готов за игра. Ще трябва да си дадем още 24 часа, за да преценим ситуацията. Много е рано да се каже дали ще играе. Понякога 24 часа са достатъчни. Ние нямахме желание той да получи някакъв удар, така че е по-добре, че Сеск не тренира. Медицинския щаб ми каза, че той все още има шанс да играе. Ще решим това по време на загрявката утре вечер. Това ще ви покаже за колко късно ще оставим окончателното решение. В момента, ситуацията е такава, че около 60% са в полза на това, че той няма да играе утре", споделя специалистът.

"Ако мачът беше днес, Фабрегас нямаше да играе. Ако е на 100% готов обаче, Сеск ще играе. Ако не е готов, аз дори няма да го сложа на пейката".

Френският бранител Уилям Галас, който не е играл от февруари заради травма в прасеца, обаче попадна в групата за мача с каталунците в Лондон.

"Галас е в групата. Той тренира добре. Не съм решил за стартовия състав, но той има голям шанс да попадне в него", споделя специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация