Зафето: Ако на Митрески не му се играе, да се маха!

15:28
Зафето: Ако на Митрески не му се играе, да се маха!
Новият наставник на ЦСКА Адалберт Зафиров заяви, че има разрешение да води тим с лиценз А до края на сезона.

"Нямам временен лиценз Про, а само разрешение да водя тима до края на сезона. Това е голям шанс за мен и екипа ми да се докажем и да дадем максимума, за да върви отбора напред. Обстановката е нормална. Същият екип сме, който започна и с Андоне. Няма никакви проблеми да продължим да работим. Резултатите ще покажат какво ще стане по-натам и дали ще останем и следващия сезон", заяви Зафиров.

Новият треньор на "армейците" допълни, че смята да направи някои промени в спортно-технически план.

"Не ни харесва това, че не си завършваме атаките. Създаваме достатъчно положения, но не успяваме да вкарваме. Имаме някои текущи проблеми в защита, които трябва да решаваме на момента. Всеки си има свое виждане за схемата на игра, но аз няма да променям кой знае какво от това, което беше при Андоне, тъй като нямам необходимия ресурс", каза още Зафиров.

Той добави, че за следващия мач няма да може да разчита на Коста Янев, Николай Манчев и Апостол Попов, както и на Игор Митрески.

"Трябва да се проведат разговори с Митрески и да се види дали той има желание да остане в ЦСКА, ако не иска да играе не можем да го хванем насила. Той казва, че има проблеми с ахилеса и го боли. Колко това е вярно не мога да кажа, но според мен този ахилес го влачи от доста време, за да се оправдава с него", завърши Зафиров.

Другият треньор в щаба на ЦСКА Милен Радуканов, който бе и преводач на румънеца Йоан Андоне заяви, че не е имало никакви индакации за напускането на Андоне.

"Общувахме само служебно по тренировките, но всичко си беше напълно нормално до вчера. Не е давал признаци, че ще напуска", допълни Радуканов

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

donatelo
04.04.2010 22:34

Зафе,Зааафееее!Защо неси тръгна заедно с влаха,ами остана да береш срама.... *beer*

toni_sf
04.04.2010 21:25

*lol* ако следваш политиката на влаха, и на 8 място, и дали ще останеш на армията нямам идея