Анелка: Когато погледна Карим, виждам себе си

17:31
Анелка: Когато погледна Карим, виждам себе си
Никола Анелка заяви, че когато погледне нападателя на Реал Мадрид Карим Бензема, вижда себе си. Играчът на Челси сподели, че напълно разбира какви са проблемите на сънародника му в Мадрид и му стиска палци да преодолее трудностите, и да си извоюва отново титулярното място на "Бернабеу".

"Когато видя през какво преминава Бензема, виждам себе си преди десет години. Преди няколко месеца предрекох какво ще се случи с Карим. Реал Мадрид е хубав клуб, но много сложен. Когато идваш от Франция всичко е коренно различно", заяви Анелка.

"На Бензема му липсва нещо много основно, което аз притежавах тогава - опит в чужбина. Аз знаех какво е да си далеч от дома. Карим няма опит да се справи със ситуацията", допълни още нападателят на Челси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Pechenqgata
31.03.2010 00:05

Спомням си периода на Анелка в Реал и не беше много оспешен... но се надявам сега Бензема да се наложи в отбора..

ceco26
30.03.2010 17:48

За Бензема не знам, ама за Анелка...нямам думи. *wink* Може да е нападател и да не вкарва много и често голове, ама е супер футболист. В мача Челси-Астън Вила показа уменията и характера си. Не е егоист и подава, а не стреля към противниковата врата просто ей така. Изобсщо...много добре играе и дано поне още 1-2 години да можем да го наблюдаваме и да се радваме на играта му. Пожелавам и на Безнема същото.