Билетите за Вечното дерби с логото на Шампионска лига

20:18
Билетите за Вечното дерби с логото на Шампионска лига

Билетите за Вечното дерби на българския футбол между отборите на Левски и ЦСКА вече са пуснати в продажба. Странното в случая е, че "ценните хартийки" имат за фон добре познатото ни лого на Шампионска лига. Синята топка, която е съставена от прикрепени една към друга звезди, грейна на пропуските за Националния стадион "Васил Левски". Срещата от 11-я кръг на "А" футболната ни група е насрочена за 18:00 часа в събота.


Цената на билетите за дербито между Левски и ЦСКА е както следва:

Сектор "А" - 10 лева
Сектор "В" - 8 лева
Сектор "Г" - 5 лева
Сектор "Б" - 2 лева

Явно родните футболни грандове са се сдобили с качествената хартия в излишък и в момента изразходват запасите си. За тимът на Левски може би това е запас от билети останал от мачовете с БАТЕ Борисов, преди които "сините" бяха сигурни в класирането си в груповата фаза на Шампионската лига. Ръководството на ЦСКА също се надяваше на участие в европейските турнири този сезон, но както знаем отнетият лиценз на шампионите остави отбора единствено в борбата за българския шампионат.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nencu
31.10.2008 19:08

Поредната българска простотия.
Май на българските футболисти толкожа много им се играе в Шампионска лига, че сигурно са "платили" да направят тези билети, та дори и за малко да се почустват "звезди"...

svetlio_vn
30.10.2008 21:39

Това лого ми изглежда като адски безвкусна шега на фона на плачевното състояние на футбола ни в момента