Скандали в Байерн преди сблъсъка с Юнайтед

14:16
Скандали в Байерн преди сблъсъка с Юнайтед
Два скандала избухнала в лагера на Байерн Мюнхен преди първия четвъртфинал срещу Манчестър Юнайтед тази вечер, съобщава "Билд".

Наставникът Луис Ван Гаал публично разкритикува лекаря на тима, който му казал, че Ариен Робен е готов за игра в събота срещу Щутгарт. Както е известно, холандското крило влезе на терена на почивката и в 86-а минута получи контузия в прасеца, която може да му попречи да играе в мача довечера.

"Казах на Робен, че ще е по-добре да не го пускам като титуляр срещу Щутгарт. Но той и докторът започнаха да ме убеждават, че всичко е наред и Ариен ще може да играе. И какво стана? Пусках го като резерва и той се контузи. Сега ме убеждават, че той вече е по-добре, но мускулите в прасците му са много уморени и са предразположени към травми", споделя Ван Гаал.

Междувременно, специалистът бе критикуван публично от нападателя Ивица Олич, който заяви, че е много разочарован от решението на Ван Гаал да го замени на почивката в събота.

"Просто не мога да разбера това решение на наставника. Не мисля, че играх слабо до почивката, а все пак вкарах и гол. Ще питам треньора защо го е направил. Естествено, че не съм щастлив от това, което стана", коментира Олич, който бе сменен от Ариен Робен на полувремето.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kaligyla
30.03.2010 14:46

си4ко е пунта мара преди ма4а пални глупости как па се изпокараха 6-7 4аса преди такав ма4 прават некви номерца на фарги ма 3овека е от стара коза яре никога не може тия тапотииии да фанат декиш *smile*