\"Жозе, извини ми се!\"

13:47
\"Жозе, извини ми се!\"
Непокорният Марио Балотели пожела треньора на Интер Жозе Моуриньо да му се извини, за да има отново мир между двамата.

Според "La Stampa" спортният директор на "нерадзурите" Марко Бранка се е срещнал с Балотели за 15 минути вчера и му е казал, че трябва да прекрати "войната", за да може Интер отново да започне да печели мачовете си в Серия А.

Балотели обаче е заявил, че не той е този, който създава напрежение и е поискал Моуриньо да му се извини. С нападателя са говорили и семейството му, и агентът му Мино Райола, като всички те обаче смятат, че вината за скандала не е в 19-годишния нападател.

Публичната критика от страна на бившия наставник на Челси относно възпитанието на Балотели силно е разгневила семейството на играча и изглежда сега топката е в полето на Моуриньо, който извади младата надежда на "нерадзурите" от групата на тима в последните няколко мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vigenti
30.03.2010 15:09

Гледам че писането на кирилица е задължително,а писането грамотно не е ли?Какво значи последните няколко мачове?Аз мисля, че трябва да се напише последните няколко мача.Не се заяждам, но мисля че след като изисквате нещо, трябва да имате минимално умение за грамотно писане. *thumb_up*

shizofrenik
30.03.2010 14:14

Да отива в Милан стига се е занимавал с тез недъгавите

golemiq_geshan
30.03.2010 14:08

По-скоро ще поеме Реал Мадрид отколкот да тръгне да се извинява макар и на много надежден но все още твърде неопитен състезател *thumb_up*