\"Правим отличен сезон, без да играем грозен футбол\"

11:22
\"Правим отличен сезон, без да играем грозен футбол\"
Мениджърът на Блекбърн Сам Алърдайс заяви, че тимът му се наслаждава на отличен сезон. Специалистът добави, че критиците, които смятат, че отбора му играе грозен футбол, трябва да замълчат и да покажат повече уважение към работата му.

Роувърс се изкачиха на 10-то място във Висшата лига след победа с 1:0 над местния враг Бърнли. Успехът бе четвърти в седем мача за отбора.

Макар да бе напуснат от важни играчи като Роке Санта Круз, Стивън Уорнък и Тугай, тимът на Блекбърн успя да се отдалечи от зоната на изпадащите и в постигна дубъл от победи над съседите си от Бърнли в последния си мач.

"Смесването на млади и опитни играчи се получава все по-добре и това бе втората ни победа като гост през сезона, така че поне по този показател наваксахме малко. Гледаме към следващия мач с Портсмут и ако победим и тях, ще сме направили наистина добър сезон. Имаме 41 точки шест мача преди края. Искаме да продължаваме да вървим напред и да се наслаждаваме на играта си. Сезонът е наистина отличен за нас. Трябва да получаваме повече доверие. Има мнения, че играем грозен футбол само с дълги топки, но това е далеч от истината. Започнахме трудно първенството предвид много нови лица в клуба, но в последствие нещата си дойдоха на мястото и играчите започнаха да се разбират по-добре помежду си и се наслаждават на компанията си. Градим нещо, което се надявам да просъществува дълго, смесица от млади играчи, които играят отлично и опитни, които знаят как се печелят мачове и го правят от дълго време", смята Големият Сам.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Samoletski
30.03.2010 12:00

Да бе гледах ги 2 пъти, единия път срещу Ливърпул, а втория път не се сещам, ама са бахти грубияните. Раздават лакти и секири. това ако е красив футбол *sick*