\"Оставам в ЦСКА...засега\"

11:04
\"Оставам в ЦСКА...засега\"
Очакваният в Букурещ Йоан Андоне, заяви, че ще остане в България, пише румънският вестник "Евениментул зилей".

Известно е, че Рапид Букурещ са в криза, което породи спекулации в Румъния, че настоящият наставник на ЦСКА София - Йоан Андоне е повикан от собственика на румънския клуб Джордже Копош, за да поеме тима.

Независимо от това обаче, Андоне отрече слуховете, че ще напуска "Българска армия". По телефона пред румънското издание, специалистът категорично отрече факта, че ще ходи в Румъния за преговори с Рапид.

"В София съм, водих тренировката на отбора. Сега няма да ходя в Рапид. Имам договор с ЦСКА и ще го изпълня докрай. Слуховете, че съм в Румъния и преговарям с Рапид не са верни", заяви Андоне пред изданието вчера.

Независимо от това, румънецът си остави отворена вратичка, като допълни:

"Ще видим дали и кога ще се върна в страната. Засега оставам в ЦСКА и ще си гледам работата тук".

Румънският полузащитник на ЦСКА София Флорентин Петре също не смята, че треньорът му ще отиде в Рапид.

"Йоан Андоне води тренировката на отбора тази сутрин и не ни е казвал нищо за заминаване. Не знам какви са намеренията му, но не мисля, че ще си тръгне от ЦСКА", заяви Петре.

Припомняме ви, че от вчера в българската преса текат спекулации, че румънският специалист Андоне е напуснал тима на ЦСКА и се е върнал в родината си, като една от основните причини, които се посочват са неуредени финансови задължения към Андоне от страна на клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация