Пари в Левски в Деня на лъжата

08:54
Пари в Левски в Деня на лъжата
Футболистите на Левски все още не са получили възнагражденията си за февруари, научи "7 дни спорт" вчера. Сините имат да взeмат една заплата и една премия за победата над Славия с 3:0 по-рано този месец. Според информацията футболистите на Левски ще получат парите си най-рано в Деня на лъжата 1 април.

По-рано този месец от клуба обявиха, че има известно забавяне на заплатите, но всичко ще бъде изплатено най-късно след дербито с ЦСКА преди няколко дни. Въпреки това до вчера нито един от играчите на Георги Иванов не си бе получил месечните възнаграждения.
Очаква се ръководството на Левски да направи всичко възможно да плати на играчите си до 1 април. Датата е последният работен ден тази седмица, тъй като от петък до понеделник официално са обявени за празнични, което направи плащането на възнагражденията невъзможно.

Другият вариант пред сините шефове е да се разберат с играчите да им изплатят парите на 6 април. Този вариант е твърде рисков, тъй като едва ли играчите ще се съгласят да посрещнат великденските празници без пари.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация