Арсенал - Барса по-интересен от Байерн - Юнайтед

20:30
Арсенал - Барса по-интересен от Байерн - Юнайтед
Шампионската лига навлиза в заключителната си фаза, като във вторник и сряда ще се изиграят първите мачове от 1/4-финалната фаза на надпреварата. За всички запалянковци е видно, че на този етап в най-престижния клубен турнир в Европа слаби отбори няма, а жребият ни предостави четири интересни двубоя. В анкета на winner.bg ви попитахме: Кой от 1/4-финалите в Шампионска лига ще предизвика у вас най-голям интерес? В запитването своя глас дадоха 5708 потребители на сайта.

Според точно 55.0% от вашите мнения, най-интересният сблъсък на този етап ще бъде двубоя между отборите на Арсенал и Барселона. Втори по интерес, с 39.7% от дадения вот, се нарежда 1/4-финалът между Байерн Мюнхен и Манчестър Юнайтед.

Срещата между Интер и ЦСКА Москва събира едва 3.1% от вашите мнения, а френското дерби от 1/4-финалите на Шампионска лига се нарежда на последно място, като за най-интересно го определят едва 2.2% от вас.

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cristiano_kiko
30.03.2010 20:43

Е ,нормално да е по-интересен! Това ще бъде уникален двубой!! *beer* Не че Ман Юнайтед и Баварците не е лош , но Арсенал-Барса ,си е класика *thumb_up*

gunner_86
30.03.2010 08:43

Естесвено. Това е сблъсък между двата най-добри отбора в света и съм сигурен че ще стане голямо шоу. Успех и на двата отбора *thumb_up*

Tearstained
30.03.2010 00:11

Ами естествено,че Арсенал - Барселона ще е най-интерсния мач *smile* То Байерн и Юнайтед кво да ги мислим,Юнайтед са без проблем напред

rockamring
29.03.2010 23:20

Разбирасе че по интересния мач е Арсенал - Барселона.Кой би предпочел да гледа грозната игра на Юнайтед пред това да наблюдава двата най-красиво играещи отбора.

bobskia1
29.03.2010 22:58

А след съра какво ще стане не знам?Може би нещо специално!Вие какво смятате?

Spairo
29.03.2010 22:54

Много многоточия написа Методиев, иначе си прав Юнайтед нямат много технични играчи, но пък за сметка на това Съра ги е превърнал в машина за печелене на мачове, съчетанието на много опит и интелигентност (Скоулс , Бербатов, Гигс,Сар и т.н)с бързината и експлозивността на Нани, Валенсия дори Парк да не забравяме и Мотора на Отбора Руни ги прави много трудно победими,дори и минимална загуба Юнайтед си отавят фаворити от цялостният сблъсък.

MeToDueB
29.03.2010 22:46

ето че сега без него, отборът играе и по-добре, по-красиво не .. в никакъв случай .. Юнайтед не играе красиво, защото няма много изпълнители .. които да допринесат за тази игра .. в този отбор има 2-ма, максиум 3-ма технични футболисти .. а пък в халфовата линия .. има играчи, които вършат черна работа да .. но те идея за игра, колективна най-вече .. те за такова нещо не са чували .. разни Флетчъровци, Карикци, Гибсъновци и т.н .. атрактивния и красив футбол не се играе от Манчестър .. не винаги им се получава (всеки мач ги гледам) ..

MeToDueB
29.03.2010 22:45

бе по-красиво .. пак си играят лакомо на моменти и грозно .. Роналдо показваше техника, финтове .. към края на сезона обаче .. някак си ми се струваше, че спря да се забавлява, спря да играе атрактивно .. загуби от блясъка си, може би сам самия търсеше ново предизвикателство, а и Манчестър вече не го искаха, не само защото в този момент беше времето за милионите на Реал, а и защото играеха едно и също, едно и също .. и спряха ли Роналдо, спираха и Манчестър .. той биеше фаулове, той биеше дузпи .. той падаше за такива, той вършеше много, но го вършеше сам .. не беше в колектив с другите, сам самия се стремеше да не бъде .. почна много да се вживява в ролята на незаменимия ..

bobskia1
29.03.2010 22:36

Естествено,че ротациите ги прави Сър Сърдото Старче!А някой спомня ли си че Роналдо игра миналия сезон в Юнайтед?В смисъл липсва ли той на отбора?Не!!!Сега Юнайтед са по непредвидим и по красиво играещ отбор. А накои хора ги отписваха.

footballfan
29.03.2010 22:34

Не отричам че Барса са ми един от най-омразните отбори но няма място за спор - наистина са добри. Мисля че Арсенал ще им се опъне, но никой не може да каже нищо в тази фаза. Също никой не може да каже и кой ще е най-интересния мач - нищо чудно и да е този между Лион и Бордо(който са сложили на последно място) *sick* Все пак се надявам най-интересния да е м/у Байерн и Ман Юнайтед с победа за дяволите *thumb_up* *party* Да не забравяме че това е Шампионска лига - нека най добрите победят!!!

MeToDueB
29.03.2010 22:32

има шанс Нани да стане голям играч .. спря да са лакоми. Той Роналдо не винаги е мислил само за себе си .. да вкарва той, да е номер 1 той .. в първия си сезон имаше повече асистенции .. почти 20 не помня вече .. и играеше и за отбора, а той може да играе както си поиска, въпросът е че след това .. акциите му се качиха страшно много и можеше да си позволи да си играе и сам .. пада си за фаул .. бие си го, вкарва го .. кефи си се .. това му беше играта, Нани няма толкова голямо самочувствие, но този сезон 4,5 мача .. играеше перфектно .. като онзи Роналдо, който играеше и за отбора .. феноменални мачове имаше .. сега му удължиха договора, очаквам да даде на Манчестър заслуженото .. да се доближи поне малко до онзи Роналдо от началото .. после да започне да става онзи Роналдо в края .. и да го продадат за голяма сума, ама Нани е непостоянен ..

Xmeno
29.03.2010 22:21

ман ще се справят без някой от звездите си,така е.но не защото отборът ще играе добре а защото има много добър треньор.фъргюсън може от 11 футболисти да направи 11 звезди.това е. продадоха роналдо за сума ти пари.Кой направи роналдо толкова добър- фъргюсън.сега като го няма роналдо-нани ще е следващата звезда.виждам как след 1-2 сезона и той ще се продаде за немалка сума *beer*

bobskia1
29.03.2010 22:08

Методиев много добър анализ на двата отбора.Браво!!!Тайната на успеха на Юнайтед се крие в ротацията на отбора.Последния им мач го гледах по SKY и там коментатора каза че това е бил 100 и нз кой си мач в който отбора излиза в различен състав!Това някой да го забелязва,че е така?А за Барса без Маси не ми се мисли.

shadowblase
29.03.2010 22:01

тука обаче не съм съгласен че Барса е само Меси и че той като не играе Барса не може да бие. Разбира се Меси ни е нужен,но това не означава че Барса играе безобразно без него. Сещам се как през първия полусезон Меси не игра 3 мача и Барса би и трите.А Роналдо като отсъства от Реал записах 3 поредни загуби. Но темата е Ман. Както Меси за Барса така и Руни е важен за Ман. Но и двата отбора могат без тях. А това че биха Майорка само с 1-0 нищо не означава. Победата си е победа.

MeToDueB
29.03.2010 21:46

може и така да е, но Барса без Меси не може, а Манчестър без Рууни ще се справи .. там е разликата ..

MeToDueB
29.03.2010 21:37

най-ключовата фигура в момента е Ван Дер Сар .. и ми е страно, как почти никой не го забелязва .. шш хора .. припомнете си времето, когато той беше контузен .. всек имач получаваха голове .. и губеха доста точки, а сега къде са .. суха след суха мрежа ..

MeToDueB
29.03.2010 21:36

Rusiq111 написа: пълни глупости говориш .. Рууни не е най-ключовата фигура в отбора, защото той е зависим от съотборниците си .. той не е Меси .. сам да реши мач, той зависи от това Валенсия или нани да му качат топката на главата и да му я подадат .. и да я вкара .. той опитва поне по 10 пъти на мач да вкара сам от далеч, от всякъде .. но има много малко успеваемост, що се отнася до подобен тип голове, които е направил сам и е вкарал сам .. Едвам биха Улвс казваш .. а когато именно този Рууни игра срещу Бърнли .. какво стана ? 1-0 за Бърнли или не си спомняш .. и много такива примери мога да дам, че Рууни не е фактор за силното представяне на Манчестър Ю, ако не е Рууни .. ще е някой друг, ако не късмета .. автоголовете на противниковите отбори и т.н .. Рууни не е това за което всички го смятат .. да безспорно той е страшно голям играч, защото кипи от енергия, вкарва доста, но не .. той не е най-добрия, защото без да му я подадат на тепсия .. той не може да си изработи сам положение, като Меси, Торес, Ибрахимович и др .. или пък да изработи ситуация за съотборниците му, като Фабрегас, Бербатов, Шави и т.н ..

viko_rooney
29.03.2010 21:26

за мен юнаитед и баерн е по интересен,но утре ще видим *thumb_up*

Rusiq111
29.03.2010 21:25

Xmeno много си зле човек.... Те ако барса не са отбор без меси и шави то какво остава за Манчестър без ван дер сар и рууни ???? Прави си сам сметката ... Когато рууни го нямаше МЮ едвам биха уулвс с 0:1 тъй че ......... аз незнам ...ти си прави изводите *party*

Kimi_Raikkonen
29.03.2010 21:25

Може и да е по интересен , но очаквам мача да е под 2.5 гола и резултат 0:0 1:1 *thumb_up* Според мен финала на ШЛ е Барселона - ман утд *lol*

nCuXonaT
29.03.2010 21:18

Може Шави да прави играта, но това далече не означава, че Барса са нищо без него, както и без Меси...Само луд може да каже, че Барса са посредствен отбор, без които и да е 1-2 играчи...то ако Барса са посредствен отбор, кой тогава е отбор...

Punisher_111
29.03.2010 21:18

Добър ма4 ша става, но аз съм си за АРСЕНАЛ *thumb_up* 2:1 Go Go Gunners

Xmeno
29.03.2010 21:13

"Но другия ми любим отбор е Барса и така както се изказваш, че Барса са посредствен отбор без Меси и Шави е пълна простотия!!! " *lol* меси и шави правят играта *smile*

nCuXonaT
29.03.2010 21:11

Държа да подчертая, че съм фен на Юнайтед! Но другия ми любим отбор е Барса и така както се изказваш, че Барса са посредствен отбор без Меси и Шави е пълна простотия!!! Просто мачкат с игра и ако не се случи нещо извънземно не виждам кой ще ги спре!!!

Xmeno
29.03.2010 21:06

нямало кой да спре барса *lol* арсенал играли подобен футбол като барса *lol* леле леле какви простотии чета.ако ги няма меси и шави барса са един посредствен отбор,а докато в арсенал който и да влезе ще свърше работата.доказа се на мача им с порто.а и не знам колко ще е интересен мача на манчестър с байерн.това ще е едно 180 минутно надхитряне без нищо забележително.бербатов бил най-добрия най най най...защо не го пуснат в някой важен мач тогава?според мен класацията трябваше да е така :
1. арсена-барселона
2. лион-бордо
3. манчестър-байерн
4. интер-цска

nCuXonaT
29.03.2010 20:54

nokiq, точно тоя съм *lol* нямате шанс братле *smile* 100% ще ви отстранят, те просто са машина и добре, че жребия ни размина със тях

holliwood
29.03.2010 20:52

за мен по-интересен ще бъде Арсенал-Барса,защото и звата отбора играят красиво *thumb_up* но и другият ще бъде интересен *lol*

MeToDueB
29.03.2010 20:50

много ясно, че ще е по-интересен .. Барса е най-силни отбор на Света, и дори и да не спечели ШЛ, пак играе най-красивия футбол .. Арсенал играе с подобен стил .. но все още са млади и неопитни момчета, с една класа по-надолу са, но мачът е на кантар .. според мен. А Байерн .. мишоците и страхливия Манчестър, който ще излезе във формация без Нани и Бербатов .. защитно 4-5-1 .. едва ли ще е много красиво за гледане, пред това, което ще бъде на Емирейтс голово шоу очаквам там и от двата отбора ..

kris_thunder
29.03.2010 20:43

ххах "куци" центрирания се очакват точно в мача баер- манчестър.А от двата отбора играещи най-красивия футбол в света какво друго може да се очаква освен красив футбол.

nokiqta
29.03.2010 20:40

ако си този "психопат" който познавам съм много разочаровам *sick* *smile* *lol* иначе мача със сигурност ще е по интересен от байерн - юнайтед дори и арсенал да не са "равностоен" противник

psiharizlle
29.03.2010 20:39

и за мен е по-интересен от Байерн - Манчетер предполагам ще се играе доста красив футбол заразлика от другия кадето ще има само куци центрирания

Sparta4e
29.03.2010 20:39

май доста пристрастни са гласували.иначе не знам как ще предизвика такъв интерес. *stop*

nCuXonaT
29.03.2010 20:33

Не знам кое му е по-интересното, като просто Барса ще си ги отстранят без дори да се напъват!