Камата: Сеп, ти беше прав за всичко!

20:18
Камата: Сеп, ти беше прав за всичко!
Бившият треньор на Мамелъди Съндаунс Христо Стоичков подкрепи Сеп Блатер, който беше един от главните поддръжници на кандидатурата на ЮАР за домакин на световното първенство това лято.

Българинът, който прекара осем месеца в Южна Африка преди да се раздели с тима на Мамелъди, заяви че когато е поел "бразилците" не е бил достатъчно сигурен, че ФИФА е направила правилния избор за домакина на най-гледаното спортно събитие в света.

"В Африка съм вече доста месеци и си мисля, че тук е прекрасно. Много ми харесва, наистина много. Преди да дойда, бях чел много неща по вестниците, повечето негативни. Въпреки това, смятах, че ако видя лично каква е ситуацията тук ще разбера по-добре. Откакто съм тук посетих много места. Създадох много приятелства. Като всяка друга страна и тук има места, където не е желателно да ходиш. Президентът на ФИФА Блатер се бори много да бъде даден шанс на Африка да е домакин на световното и мисля, че беше прав. Сега всичко зависи от южноафриканците да се отплатят за доверието, показано от ФИФА. Гледайки как е устроена държавата, мисля че няма да ни разочароват", заяви бившият български национал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация