Стенли се извинява на феновете

20:01
Стенли се извинява на феновете
Капитанът на Астън Вила Стилиян Петров заяви, че съжалява за феновете на тима, които пропътуваха близо 400 километра, за да видят погрома със 7:1 на тима си от Челси.

"Ужасно съжаляваме за привържениците, които са пътували, тъй като те бяха превъзходни с нас и това, което видяха не беше приятно. Имаме полуфинал пред нас и трябва да го изиграем добре. Мисля, че ще сме много по-различни в този мач", заяви българският национал.

Петров коментира още, че вероятно ще отнеме време отборът да преодолее поражението и призна, че е останал учуден как са "увехнали" Вила на "Стамфорд Бридж".

"Очаква ни дълга седмица, но ще се опитаме да забравим случилото се възможно най-бързо. Това не са най-добрите ни резултати и ни се иска да се отърсим от това незабавно, за да можем да се концентрираме върху следващия си мач. Нямахме никакъв дух, което беше много изненадващо. Винаги се борим до последно, но в тази битка изгубихме смелостта си, което е нетипично за нас. Затова и ще се справим с проблема. Имахме силен сезон и няма да позволим един лош резултат да ни пречупи", заяви още Стенли

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация