Един от испанските грандове призна: Искаме Франк Рибери!

14:41
Един от испанските грандове призна: Искаме Франк Рибери!
Сагата около френския атакуващ полузащитник Франк Рибери явно тепърва започва. Президентът на Барселона Жоан Лапорта заяви в прав текст, че каталунците са на път да започнат сериозни преговори със звездата на Байерн Мюнхен.

Миналата вечер Рибери отрече появилите се информации за свой трансфер в Англия, което направи Барса или Реал Мадрид фаворити за подписа на французина.

"Той е един от най-добрите играчи в света на тази позиция. Спортно-техническото ни ръководство се интересува от него, но ще решим какво да правим в края на сезона. Когато се опитахме да подпишем с него миналата година Байерн не пожелаха да го продадат и ние не настояхме", заяви Лапорта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Demhem1989
29.03.2010 18:20

Наистина ако купят и Рибери каталунците стават мн силен отбор(не,че сега не са), но чак пък непобедими едва ли.Фен съм на красивия футбол,а Барселона определено през последните два сезона, а и по принцип са си са страхотни. Не съм сигурен, но мисля,че след края на този сезон Тиери Анри ще напусне Камп Ноу,а с парите от неговата продажба и още 10-15 милиона(искам да уточня,ченезнам колко струва той), могат да купят Рибери.Даже би било перфектно *wink* *beer* *thumb_up*

krisko_666
29.03.2010 16:32

Ako отиде в Реал Мадрид ще станат непобедими *thumb_up*

sasedq
29.03.2010 16:13

michael_forever Барса печелят достатачно и могат да со позволят рибери ти тях не ги мисли.

michael_forever
29.03.2010 15:15

Мисля че барса ще сгреши ако вземе Рибери.Фен съм и на 2та отбора,а на рибери си му личи че не иска да играе за байерн,определено използва отбора като трамплин за по нагоре.Но на барса би им излезнало по евтино 1 Силва,освен това е свикнал със климата и начина на игра в испания и да не забравяме че е със 2 години по млад силва.

leketoo
29.03.2010 15:05

Е тези помияри от Барса ако вземат и Рибери ще стане невъзможно да се играе против тях. Златан, Мeси и Рибери в атака, зад тях Шави и Иниеста, а като дефанзивен Яя. *sick*