Анри: Не знам какво да очаквам на \"Емирейтс\"

14:20
Анри: Не знам какво да очаквам на \"Емирейтс\"
Тиери Анри е доста развълнуван преди завръщането си в Лондон за мача от четвъртфиналите на Шампионската лига между Барселона и бившия му тим Арсенал.

Легендарният френски национал бе любимец на феновете през осемте години, които изкара в Арсенал, а освен това стана най-добрият голмайстор в историята на тима и помогна на "артилеристите" да спечелят две титли и три купи на футболната асоциация.

"Има много емоции в мен, но трябва да остана спокоен. Ще бъде странен мач за мен. Преди жребия казах, че не искам да ни се пада Арсенал. Това наистина бе моето желание. Но сега има среща, която трябва да спечелим и да дадем всичко от себе си. Ще бъде специално. Да се завърна в Лондон ще е интересно, още повече в четвъртфинал от Шампионската лига. Ще бъде различно, защото изкарах седем години на "Хайбъри" и една на "Емирейтс". Хората, които ще видя, феновете, играчите и персонала на Арсенал, всичко това ще е много странно за мен. Не знам как ще реагират привържениците на завръщането ми", смята нападателят на Барселона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fabregas_boy
29.03.2010 20:25

Истинските фенове на Арсенал ще го аплодираме...дори и да ни вкара гол,ако ще и с ръка да е(тогава ще го яде съдията *joking* )Welcome Henry *beer*

nasran_chorbar
29.03.2010 16:38

Дано не вкара гол с ръка докато е чак толкова развълнуван *joking*