Спас Делев бесен на Андоне, мисли да се маха

12:01
Спас Делев бесен на Андоне, мисли да се маха
Талантливият нападател на ЦСКА Спас Делев напусна бесен стадион "Васил Левски" след края на дербито срещу Левски, завършило 0:0, съобщава "Меридиан Мач".

Както е известно, той загряваше през цялото второ полувреме, но в 81-вата минута, когато Руи Мигел замени Мишел Платини, буйният македонски нрав на младежкия национал не издържа. Делев започна да псува и влезе в съблекалнята, 10 минути преди мачът да свърши. Това раздразни Йоан Андоне, който му подвикна да се връща, но младокът не го чу или поне се направи, че не го е чул.

Делев излезе пръв от съблекалнята на ЦСКА и без да обели дума с никого, се качи в автобуса на "червените". Мачът с Левски беше петият от началото на пролетта, в който младокът остава резерва. Той бе сред любимците на Любо Пенев и бе титуляр в неговата схема. Делев е заявил, че ако не играе, няма смисъл да стои в ЦСКА, като тези думи са били веднага след мача, когато играчът е бил афектиран. В момента крилото е собственост на Пирин Благоевград. Преди Нова година "армейците" искаха да вземат правата му, но след като Йоан Андоне пое отбора, до официално закупуване може и да не се стигне, тъй като румънецът не залага на любимеца на сектор Г.

Междувременно вчера пък тръгна слух, че някой между Румен Трифонов и Костадин Стоянов може да бъде продаден в Русия в следващите десетина дни.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

katalyneca
29.03.2010 12:44

И аз сам на мнението на Спас макар че сам за БЕРОЕ да се маха колкото се може по барзо има талант аиде сряда чакаме ви да напраиме здрав мач *smile*