Петре е номер едно на... коли

11:31
Петре е номер едно на... коли
Флорентин Петре все пак отиде на автомобилно състезание. В началото на годината ЦСКА официално му забрани да кара, докато има договор - възможни са инциденти, контузии, а заплатата си взима в канцелариите на “Българска армия”, съобщава "Труд". Но явно треньорът Йоан Андоне няма нищо против и е дал зелена светлина на сънародника си.

По-малко от денонощие след изключително слабата му игра срещу Левски (0:0) Петре отиде на пистовия шампионат по затворен маршрут във Велико Търново. И дори даде първо време! А заради увлечението си Петре пропусна вчерашната тренировка на ЦСКА - явно ралитата са му по-интересни и важни.

Вечното дерби обаче попречи на румънеца. Заради него Петре не можа да участва в квалификациите и въпреки първото време в клас Е4 нямаше право на генерално класиране.

И докато останалите в ЦСКА с наведени носове тренираха и се ядосваха на загубените точки срещу Левски, Петре няма нужда от тренировки. Въпреки слабата си форма при Андоне той е бетониран за титулярния състав и за сряда срещу Берое за купата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

toni_sf
04.04.2010 21:22

*lol* и го питаха дали няма да си трьгне, той каза не , и това е, ебати и собствениците *lol* може би харесват повече автомобилният спорт *thumb_up*