Ужасяващи показатели за Левски: Само едно точно центриране, без удар във вратата

11:52
Ужасяващи показатели за Левски: Само едно точно центриране, без удар във вратата
Ужасяващи показатели за Левски отчете статистиката след мача. Най-странното е, че сините са направили само едно точно центриране чрез Николай Димитров-Хичо, съобщава "7 дни спорт". Останалите 12 опита са били неточни. 4 от тях са на Хичо, още толкова има Жоазиньо. Другите четири неудачи са по две на Христо Йовов и Веселин Минев.

"Сините" са и без нито един удар в очертанията на вратата на ЦСКА. Двете сватбарски изпълнения на Петраш и Телкийски фигурират в параграфа "неточни удари". Сгрешените пасове са 11. По-добре е положението със спечелените единоборства. Понеже сините играха повече в защита, притиснати от армейците, спечелиха общо 27 единоборства. Най-големият биткаджия в центъра е бил Бардон с 9 надмощия над съперника.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
29.03.2010 18:01

А, то имаше някакъв заблуден, дето каза, че тоя мач ЛеФФски скапали ЦСКА. И аз му казах, че са ги скапали, ама на плейстейшън *lol*

Samoletski
29.03.2010 17:52

Споко бе, гонзу каза, че е доволен от играта. А пък ако Боримиров и Сираков бяха в лефски съм сигурен, че щяха да кажат, че ЦСКА са имали късмет, а лефски ги е надиграл и е заслужавал да бие с 3:0. Миналия път като ги бихме с 2:0 казаха, че с 2 атаки 2 гола, останалото време лефски са мачкали. *lol* Просто винаги гледат през сините очила и не смеят да разберат реалността.

krisko_666
29.03.2010 16:42

*lol* Ми така е за нищо не стават.В криза сме това,онова 3то 5то незнам си какво *smile* просто да си признаят че не стават за нищо.Даже няма да завършат 4ти.Миньор ще са 4ти *thumb_up*