\"Марка\": Това е ЦСКА - домът на бъркотиите

11:49
\"Марка\": Това е ЦСКА - домът на бъркотиите
"Легендарният български тим ЦСКА е потънал в серия от скандали, кой от кой по-тежки. Последният - техен играч беше обвинен за отвличане и побой на модел." Така започва анализа си мадридският спортен вестник "Марка", поместен в "Труд".

"В разстояние на няколко месеца клубът изрита 9 играчи заради лоша дисциплина, после ги върна, двама бяха бити, публиката нахлу на терена и прекъсна мач, а футболист на тима отвлече и преби модел. Това е ЦСКА - домът на бъркотиите.

През миналото първенство грандът загатна на какво е способен. Точно преди мача с Левски, най-горещото дерби на България, съперникът продаде четирима ключови футболисти (Зе Соареш, Дарко Тасевски, Юсеф Рабех и Живко Миланов) на руския Рубин Казан. Беше странно решение, но играчите се качиха на самолета, върнаха се незабавно и изгледаха двубоя по телевизията. Предложение за трансфер не е имало. Изглежда тотомафиоти са се представили за емисари на руския клуб с цел четиримата да не излязат срещу ЦСКА, който спечели срещата, но в крайна сметка загуби шампионата.

Ако дотук сюрреалистичните нотки не ви се сториха достатъчни, ЦСКА не спря да произвежда скандали. Бившият треньор на тима Любослав Пенев започна работа с гръмкото изявление, че ще използва само българи в състава си. Днес половината от играчите са чужденци. Бившият играч на Селта Виго, Валенсия и Атлетико изрита от състава деветима футболисти заради лоша дисциплина. Раздели се с вратаря Даниел Беконо, който системно пропускаше тренировки, като междувременно прости на провинилите се. Скоро след това двама от тях, Иван Иванов и Иван Караджов, бяха бити на изхода на софийския клуб "Сиело". На 25 февруари защитникът пое в посока Алания Владикавказ.

Без две от звездите си клубът постави ултиматум на новия треньор Миодраг Йешич (б.р. - грешка на вестника, треньорът е Йоан Андоне) да спечели шампионата и купата на страната. ЦСКА не е постигал дубъл от 1997 г. Клубът и в момента среща трудности, след като загуби служебно с 0:4 гостуването си на Локомотив Мездра. При 1:0 за домакините феновете на ЦСКА нахлуха на терена и прекъснаха срещата. Клубът бе глобен с 8000 евро и 3 мача лишаване от домакинство, което накара президента Димитър Борисов да заплаши да извади отбора от шампионата. В добавка софийският гранд не може да ползва стадиона си, нуждаещ от ремонт. Съоръжението крие рискове от срутване при пълни трибуни.

Романът намери кулминацията си тази седмица, със скандал, надминаващ всички други. Нападателят Орлин Орлинов беше задържан по обвинение за отвличане и побой на манекенката Катрин Вачева.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

maneken
29.03.2010 08:53

Интерестно, защо не коментирате бъркотиите, а пак към "говедата" гледате !

Лошото нещо на БГ футбола е, че запада зверски много !

Другото лошо нещо е, че в България се играе много футбол, но не най-качествените играчи са на терена ! Ако погледнете как играят момчетата по изкуствените игрища за мини футбол ще разберете, че има футбол в БГ, но не там където трябва ! Повечето аматиори които играят за удоволствие са възпитаници на школи които са нямали пари да попаднат между 11-те.

ДЕМЕК с две думи ! Футбола запада, разглезени копелета играят насам натам, еврофутбола печели от глупости, а скапаната публика си е скапана публика ! БАЛКАНЦИ ?!?!?! Луди сме, но надали бяхме преди толкова тъпи !

drummer
29.03.2010 01:08

Интересно защо тези от в."Марка" пишат, че треньор е ...Миодраг Йешич? Явно става въпрос за говеда, заболяли от тежка форма на ...."луда крава"?! *lol*

donatelo
28.03.2010 18:19

Това е долна инсинуация написана от чорбар болен от свински грип *thumb_up*

Fabregas_boy
28.03.2010 18:05

Говедата да мълчат *sick* Колко им е бил акъла че да си пуснат играчите преди дербито *erm* ,техния ГЕЙарена има наклон на седалките ,Рабех правеше оборота на заведенията и се правеше на боксово круша за таксиджии *wink*

drummer
28.03.2010 17:31

Абе, отварям сайта и изписвам леWCки, и винаги ми дава ....."EUROIDIOTS"...?! Тези аматьори от в."Марка", не знаят, че за отборчето от Подуяне, могат да се напишат ....три тома с невероятни идиотщини...! *lol*

nasran_chorbar
28.03.2010 15:55

Има статията в Марка. Отвори сайта и напиши чорбарското име и ще видиш статията.

Joro1914
28.03.2010 15:18

абе Левскар съм, ама това едва ли го пише в марка, дай линк към статия в Марка да го видим в Оригинал, че нещо не ми се вярва, така е писано все едно го е писал БГ журналист *lol*

machocka
28.03.2010 14:55

Аз не виждам проблем със стадиона...Нали , ако е пълен има риск...Тази кочина никога неможе да се напълни