Здрав кютек в метрото преди дербито

11:09
Здрав кютек в метрото преди дербито
Голям побой между фенове на Левски и ЦСКА се разрази в софийското метро преди дербито снощи. Двете агитки се засекли в мотрисата, която пътувала от Люлин към университета и националния стадион "Васил Левски", съобщава "7 дни спорт". Побоят се пренесъл и на една от спирките. Полицията реагирала бързо и задържала петима от побойниците. На мотрисата имало нанесени леки щети.

По-тежко е пострадал автобус на градския транспорт, нападнат от ултраси на единия отбор. В рейса се возели тези от съперника. Имало счупено стъкло и други поражения по автобуса. На мястото са били арестувани още няколко запалянковци от двата отбора.

Това бяха инцидентите, за които полицията съобщи преди мача. На входа на стадиона пък е бил задържан запалянко, който опитал да внесе наркотични вещества. Той също беше откаран в ареста. Униформените бяха завардили всички подстъпи, те носеха и снимки на всички привърженици на Левски и ЦСКА, които имат забрана за посещение на футболни срещи. На всеки от входовете имаше по един полицай, който специално следеше дали някой от осъдените няма да се опита да влезе в стадиона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация