Андоне сравни Левски с Реал Мадрид

10:13
Андоне сравни Левски с Реал Мадрид
Наставникът на ЦСКА Йоан Андоне заяви, че "армейците са били по-добрият отбор във вчерашното вечно дерби, но не са имали шанс да спечелят срещата.

"Първото полувреме не беше добро и за двата тима, тъй като играха доста затворено. През втората част нещата се подобриха и се създадоха някои положения. Имаше много тичане и желание за победа, но за да се получи дерби, трябва нещо повече. Това не бе квалитетен мач", каза румънецът.
Според него Левски не е слаб отбор, а просто се намира в тежък период. "Не мисля, че Левски е слаб. Изживява тежък период. Това може да се случи и на Реал Мадрид, които паднаха тежко с 6:2 от Барселона. Ние също си имаме нашите проблеми", каза още Андоне, който заяви, че не е доволен от включването на Борис Галчев.

"Ако трябваше пак да редя състава за този мач, пак щях да пусна същите титуляри. Смените щяха да са в зависимост от развитието на мача. Сега имаше петима, които не играха срещу Пирин Благоевград в сряда. За това и Румен Трифонов остана резерва. Поради различния титулярен състав ние бяхме по-свежи от Левски", каза треньорът на "червените".

Той бе категоричен, че "армейците" не са се отказали от титлата и ще се борят докато имат шансове, дори те да са само теоретични. Румънският специалист е на мнение, че тежката задача пред него е да научи възпитаниците си да търсят атакуващия футбол.

"Много по-лесно е да научиш един отбор да се защитава. Трудното е да го научиш да атакува. Трябва време за това или вземаш Лионел Меси и той ти вкарва пет гола", обясни Андоне, според който ЦСКА може да се бори за първите шест места в родината на наставника си Румъния, ако няма проблеми с контузени.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fabregas_boy
28.03.2010 18:00

Абе Руи Мигел се е поразиграл,не е като преди *wink*

easy22
28.03.2010 12:24

еейй този Панку ли Манку ли е,мн ме дразни изобщо не може да играе,а пак тоз румански циганин постоянно го пуска,пулно дърво!колко атаки забави само..!Панку и Руи Мигел трябва да ги махнат,не струват!!! *thumb_down*