Бенитес все още вярва в класиране в Топ 4

18:41
Бенитес все още вярва в класиране в Топ 4
Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес продължава да вярва, че неговият отбор може да завърши сезона в челната четворка на Висшата лига, а основен фактор за постигането на тази цел ще бъде опита на играчите на мърсисайдци.

"Червените" правят доста разочароващ сезон и в момента са шести в таблицата, на четири точки от Тотнъм, който в момента заема четвърто място.

"Аз имах вяра и преди загубата от Манчестър Юнайтед миналия уикенд, но най-важното нещо е да останем фокусирани върху нашите мачове и да се опитаме да спечелим, а след това ще видим какво ще направят другите отбори. Нормално, когато си един от топ-тимовете и си бил на върха толкова години, да се бориш само за победа във всеки мач. С другите тимове никога не знаеш, но сега трябва да призная, че те имат страхотна мотивация. За тях обаче е по-трудно да са пети, шести или седми, а след това да се борят за четвъртото място. Ние сме били толкова години в Топ 4 и при нас е по-различно. Това е допълнителна мотивация за нас и опита, който имаме, ще ни помогне да успеем", коментира Рафа Бенитес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

spitarata
28.03.2010 15:41

Лолипоп ти живот немаш ли ? Бааахти мизерника,на сека тема ти гледам(не само аз) тапите коментари и направо се чуда, кой още ти разрешава да пишеш.Голем селски разбирач деее шо не земеш да станеш трениор на Пуул, така и така знаеш слабите места и имаш идея как да ги оправиш..

Lfc4life
27.03.2010 23:10

хахаха утре мача е 3:0,че може и повече.Не ми разказваи вицове

Lollipopp
27.03.2010 21:42

Lfc4life - кажи бе мармот *joking* какви 99% *lol* те Ливърпул утре падат от Съндърланд , а имат и гостуване на Бирмингам там от където до сега и 3-те отбора в челото на класирането завършиха с Х-ве *wink* Ливърпул не ги виждам в 4-ката , това е и реалността *party*

Lfc4life
27.03.2010 20:04

абе мършо пак ли си тука 4тото място е за ЛИВЪРПУЛ 99% ЛИВЪРПУЛ имат лесна програма,докато тотнъм и ман сити са с доста тежка !

Lollipopp
27.03.2010 19:44

топ 4 та топ 4 *erm* този човечец неразбра ли че тази година няма да са в топ4 *thinking* мястото им е заето от Тотнъм , поне да се надяват да се класират 5-ти макар че и за там трудно