Локомотивите от Пловдив и Мездра не се изпревариха на Герена

16:50
Локомотивите от Пловдив и Мездра не се изпревариха на Герена
Локомотив Мездра и Локомотив Пловдив завършиха наравно 0:0  в мач от 21-я кръг на "А" група, игран на стадион "Георги Аспарухов".

Пловдивчани владееха повече топката и пробваха да упражнят натиск към вратата на Линков. Въпреки това, темпото на игра бе доста ниско, точните пасове малко и опасните положения и пред двете врати не бяха особено много.

В началните минути Йордан Тодоров получи топката на добра позиция в наказателното поле на Локо Мездра, но ударът на бившия армеец бе блокиран от защитник.

В края на първия половин час Мартин Керчев от символичните домакини пробва с красиво воле да разпечата Ставрев, но топката премина над горната греда на "смърфовете".

Пет минути по-късно Даксон имаше страхотна възможност да отбележи от пряк свободен удар. Бразилецът обаче, стреля много неточно, разочаровайки пловдивските фенове.

Само минута след началото на второто полувреме Керчев по прекрасен начин изпълни пряк свободен удар, но Стоян Ставрев с отчаян пложн успя да избие топката, която влизаше във вратата му. Коженото кълбо бе овладяно от играч на Локо Мездра и последва нов удар, но отново стражът на "смърфовете" спаси.

Иначе, пловдивчани продължиха да доминират, но днес липсваше остротата в черно-бялата атака и въпреки че "смърфовете" доминираха в централната зона, те не успяваха да материализират това свое превъзходство в голове.

Изключително слаб мач за пловдивските "железничари" правеше Даксон Да Силва, който тотално прецака няколко добри комбинации на гостите.

В последните минути пловдивчани вдигнаха темпото и направиха последен, отчаян опит да стигнат до трите точки, но символичните домакини удържаха стихийния натиск на "смърфовете" и заслужено си спечелиха едната точка.

Локомотив Мездра - Локомотив Пловдив 0:0

Стартови състави:

Локомотив Мездра: Линков, Христозов, Пажин (к), Станков, Кавдански, Софрониев, Ст.Илиев, Керчев, Петков, Киров, Бамба

Локомотив Пловдив: Ставрев, Мечечиев, Йошев, Бенжелюн, Котев,  Тодоров, Лазаров, Б.Илиев, Том, Даксон, Дембеле

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация