Сър Алекс иска по-голямо наказание на играч на Арсенал

14:07
Сър Алекс иска по-голямо наказание на играч на Арсенал
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън изрази възмущението си от решението на Футболната асоциация на Англия относно наказанието на защитника на Арсенал Томас Вермаелен.

ФА отхвърли жалбата на "топчиите" за отмяна на наказанието за един мач на белгийския национал, което той получи за червения си картон в мача с Болтън.

Сър Алекс е учуден на решението на ФА, тъй като според него на Вермаелен е трябвало до бъде наложено още един мач наказание.

"Тези решения са непоследователни. Защо, когато обжалвахме наказанието на Рио Фърдинанд, след отхвърлянето му, той получи  още един мач?", пита мениджърът на "червените дяволи".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fabregas_boy
27.03.2010 16:47

Тоя да си пие хапчетата и да види че първо нямаше дузпа и картон за Томи *thumb_down*

holliwood
27.03.2010 16:04

САФ знае как да направи така че психически ще ви завладее *lol*

manunited666
27.03.2010 15:15

Всичко това показва , всички вие колко сте тъпи.20 години всички се връзват на психо игрите на САФ.

flipicha
27.03.2010 14:58

Алекс не е прав, но е адски глупаво да говорите ,че е смешен.Наи-успелият наставник като се има впредвид отличията!Трябва да си адски неграмотен,като футболни знания,та да кажете ,че е смешен

ZIZU_
27.03.2010 14:53

Аз ще му отговора на Сър Сашо.Рио удари играч с лакът в главата съвсем умишлено без топка и трябва да си доста тъп да обжалваш такава проява.А за Вермаелен кво да коментирам никаква дуспа нямаше да не говорим за червен картон при такава ситуация доста смещно обсъждане в полза на някой други отбори.И миналия мач срещу Улвс няква смешна дуспа от засада при това.

Samoletski
27.03.2010 14:49

Хаха. Изгониха Вермаелен и дадоха напълно измислена дузпа. От Арсенал с право искаха отмяна на картона. Незнам защо обаче от ФА не омениха наказанието. Той САф винаги иска да наказват футболистите на противниците, същото беше и с Джерард. А не вижда, че последните 2 години луд късмет ги гони, а този сезон Арсенал супер много гирежат, а и много контузени имаха, иначе щяха да са пред Манчо сега.