\"Левски ще се вдигне и ще направи най-добрия си мач\"

13:12
\"Левски ще се вдигне и ще направи най-добрия си мач\"
Бившият капитан на Левски Живко Миланов коментира предстоящото дерби между "сини" и "червени" пред "Гонг", което ще бъде първо след неговия трансфер в румънския Васлуй. Според Миланов бившите му съотборници са в състояние да "се вдигнат" и да "направят най-добрия си мач".

"Откакто преминах във Васлуй се чувствам добре, има добра атмосфера, има 15 чужденци, засега вървим добре. 4 отбора сме с равни точки и първият е на 2 точки от нас. Имаме отбор, с който можем да атакуваме по-предни места", заяви Миланов, относно впечатленията му в новия отбор.

"Тук дават всеки мач на ЦСКА заради румънците и са доста заинтересовани. Ще го гледам по тукашната телевизия. Чувам се с всички футболисти на Левски, имаме добри отношения."

"За този мач се чака 6 месеца, момчетата са доказвали не един път, че са играли големи мачове. В този отбор има футболисти, които са побеждавали ЦСКА не веднъж и два пъти. Утре ще се вдигнат и ще направят най-добрия си мач", каза уверено Миланов.

Относно факта, че няма загуба в мачовете с ЦСКА, бранителят коментира: "Може и да е закономерност, играл съм 12-13 дербита, щом в толкова мачове не сме загубили, значи сме играли добре. Преди малко с Георги Сърмов се чухме, пожелах им успех и стискам палци утре да бият. Ще гледам мача като фен."

На въпрос, кого би предпочел измежду Стефан Станчев и Петер Петраш за поста десен бек, Миланов отговори: "Аз съм бил толкова години в този клуб. Аз винаги бих дал път на юношите, знам аз какво ми е било на мен в такива мачове. Знаеш за какво играеш, чужденецът не знае, каква е тръпката, а за един юноша да направи дебют в вечното дерби е голямо нещо. Категорично бих заложил на юношата на Левски."

"Не мога да кажа, момчето (Стефан Станчев) има доста хъс, добър футболист е. Останал съм само с добри впечатления от него. Искам да им кажа да отидат да подкрепят любимия си отбор. Знам, какво е било да видиш още на загрявката, че Сектор Б е почти пълен. Дано утре с тяхната подкрепа успеят да победят", завърши Миланов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

futbolist4eto9
27.03.2010 13:19

дано живко.завинаги оставаш в сърцата на нас левскарите,йелаем ти само успехи *thumb_up*