Наставниците заложиха на хикс във Вечното дерби

09:24
Наставниците заложиха на хикс във Вечното дерби
Повечето от наставниците в А група се обединиха около мнението, че дербито продължава да е труднопредвидимо, но прогнозираха, че най-вероятният изход от двубоя е ремито.

Ето какво споделиха те в анкета на "Меридиан Мач":


АНТОН ВЕЛКОВ (треньор на Миньор Перник):
Според мен това е едно от най-очакваните дербита. Винаги около този мач вилнеят страсти и съм сигурен, че така ще бъде и сега. Двата отбора не са в добро състояние и ще дадат всичко от себе си, за да излязат от него. Никога не съм бил силен в прогнозите. Мачът със сигурност ще бъде завързан и „хиксът" ми се струва приемлив изход. Срещата обаче няма да реши нищо генерално в класирането. Едно е сигурно: победата ще бъде изключително силен психологически допинг за този, който я спечели. За загубилия нещата наистина ще станат ужасяващи.

ДРАГОМИР ОКУКА (треньор на Локомотив София)
И двата отбора са в слаба форма и всеки може да бие. Левски има леко предимство заради домакинството. (Тук Окука се обърка, смятайки, че двубоят е на стадион „Георги Аспарухов". След като научи, че дербито ще е на „Васил Левски", той потвърди мнението си, че мачът става още по-непредвидим)

АНГЕЛ ЧЕРВЕНКОВ (треньор на Литекс):
Очаквам равенство. Смятам така не толкова защото имам някакви конкретни съображения, а може би защото така ми се иска да завърши. Това би било най-добре за моя отбор. Моментната формa на двата отбора няма никакво значение.

ДОБРИ МИТОВ (помощник-треньор на Локомотив Пловдив): Според мен ЦСКА ще спечели с минимален резултат. Може би с 1 :0. Въпреки това очаквам до самия край мачът да бъде много оспорван.

СТЕФАН ГРОЗДАНОВ (треньор на Пирин Благоевград):
Няма фаворит в този мач. И двата отбора показват слаба форма. Мисля, че двубоят ще завърши наравно. Обикновено в тези мачове по-слабият печели, но сега ми е трудно да определя кой е по-слаб. И в двата отбора има напрежение. Мачът не е решаващ за титлата. Моето мнение е, че шампион ще бъде Литекс.

ИЛИАН ИЛИЕВ (треньор на Берое):
Очаквам да се играе хубав футбол. Това може да стане, ако двата отбора се освободят от напрежението. По начина, по който се развива първенството, този мач не е решаващ. Двата отбора губят много точки.

ИЛИЯ ГРУЕВ
(помощник-треньор на Черноморец Бургас):
От много отдавна двата отбора не са влизали от толкова лоши изходни позиции в мача. Смятам, че този, който влезе психологически по-подготвен, ще спечели. От впечатленията, които имам, Левски обикновено подхожда една идея по-мотивирано в тези мачове. Вие, медиите, сигурно ще въздигнете много победителя и ще сринете загубилия. За мен явен фаворит няма. Левски е в малко по-тежко положение след загубата от Локо София, но това може да го компенсират с малко по-добрата настройка, с която обикновено влизат в мача. Не знам за кой от двата отбора равенството ще е по-добър изход. Със сигурност такъв резултат ще е най-добър за Литекс.

В0ИН В0ЙН0В (треньор на Локомотив Мездра):
Очаквам да се получи оспорван мач, но не и зрелищен. И двата отбора са потиснати психически. Мисля, че ще завършат наравно. Смятам, че равенството ще е по-лошо за ЦСКА, защото още повече ще ги отдалечи от титлата, докато Левски вече няма какво да губи. Според мен Литекс ще е шампион. Не изключвам да стане и изненада и до титлата да стигне Локо (Сф), който също има своите шансове.

СТОЙЧО СТОЕВ (треньор на Спортист Своге):
В тази ситуация, в която са двата отбора - с много проблеми - няма фаворит. Всичко може да стане, но най-вероятно е равенството. За титлата е рано да се каже кой ще я спечели. В момента най-добре вървят Локо София, но и те могат да допуснат непостоянство в играта. Победителят ще спечели психологическо предимство, а публиката му ще забрави проблемите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

npace_Ha_ckapa
27.03.2010 13:14

а аз сън от ЦСКА слаби в момента и цска са слаби в момента но това е Дерби и нищо не се знае всеки може да победи но се надявам цска да бием *thumb_up*

lubo_krika
27.03.2010 10:08

Левскар съм,но смятам че мача ще свърши 1-1.Много сме слаби в момента за съжаление *sad*