В Локо Пд оптимисти: Ако играем така сме в шестицата

17:49
В Локо Пд оптимисти: Ако играем така сме в шестицата
Старши - треньорът на Локомотив Наджи Шенсой даде днес редовната си пресконференция преди шампионатното гостуване на Локомотив Мездра на стадион "Георги Аспарухов" в София.

Наставникът изрази очакванията си за двубоя и за самото първенство. "След двата тежки мача и двете победи ни се иска да си починем, но няма как - такава е програмата. С Локо Мездра ни предстои много важен мач, тъй като те имат същите цели като нас", заяви Шенсой.

"Това, че мачът ще е в София е добре за феновете ни. Те са най-важното във футбола. Когато на трибуните няма нито един зрител, тогава аз и футболистите, както и вие журналистите, трябва да си търсим друга работа. В досегашните 5 мача взехме 9 точки – колкото имаше отборът за целия есенен полусезон. Ако продължим по същия начин, ще натрупаме още 18 точки, които по мои изчисления ще са ни достатъчни за шесто-седмо място. Това не е поставена пред нас цел, но аз съм човек, който никога не се задоволява с малко, и гледам възможно най-високо", допълни още наставникът на "черно-белите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
26.03.2010 20:52

Браво , Браво това е един преобразен Локомотив успех за напред момчета *thumb_up*