\"Ако Интер не спечели титлата, ние я приемаме!\"

18:29
\"Ако Интер не спечели титлата, ние я приемаме!\"
Наставникът на Рома Клаудио Раниери разкри, че в лагера на "вълците" няма напрежение преди съботното дерби с Интер. Специалистът е на мнение, че "нерадзурите" са отборът, който може да загуби титлата и ако това се случи от Рома ще се възползват.

" Интер няма с какво да ме изненада. Те са компактен, агресивен отбор, с класни изпълнители. Очаквам да се опитат да изненадат на контраатака, защото са много добри в този аспект от играта. Ние пък ще направим всичко възможно, за да им противодействаме", коментира Раниери.

"Добрата новина за нас е свързана с Франческо Тоти. Той е готов да започне като титуляр в събота", допълва специалистът.

"Ако не загубим, ще продължим да чакаме Интер да губи точки. В момента те само могат да изгубят Скудетото. Ние сме готови да го приемем на драго сърце, ако "нерадзурите го изпуснат от хватката си", каза още Клаудио Раниери.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
26.03.2010 20:50

Естествено *beer* А това , че ншият лидер и водач ще играе , може да бъде смао от полза ! Той има невероятен опит и ако има играч , който да знае как да изненада защитата на Интер , то това е ТОТИИИ *thumb_up* *party*