Реднап се закани на Ливърпул след равенството с Арсенал

11:12
Реднап се закани на Ливърпул след равенството с Арсенал
Новият мениджър на Тотнъм Хари Реднап видя как неговия отбор направи невъзможното за 4:4 с Арсенал и заяви: "Доведете ни Ливърпул!".

"Шпорите" са в незавидно положение от началото на сезона и най-накрая шокираха всички с поразително равенство 4:4 на "Емирейтс", след като в 89-а минута все още падаха с 2:4.

Сега отборът от "Уайт Харт Лейн" се готви за среща с Ливърпул през уикенда и обитателите на дъното на Висшата лига нямат никакви страхове за тази среща.

" Ливърпул ще дойдат на "Лейн", за да спечелят три точки, но ние сме им спретнали истинско посрещане. Да вземеш точка от мач, в който е почти сигурно, че си обречен – играчите ми са окрилени. В момента дори нямат нужда от моята мотивация, за да се справят безпроблемно с Ливърпул", допълни още развълнуваният Реднап.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

IOVETO
02.11.2008 11:01

Ха ха ха ха ха ха ха SwedeN да кажеш нещо по въпроса.Ливърпул са най късметлийския отбор.Винаги е било така но тази година пак няма да станете шампиони и още дълги години няма да сте шампиони.

power_goldy
30.10.2008 16:35

След едно равенство и да летиш в облаците някак си ми се вижда доста наивно. Ще дойде уикенда и ще гледаме какво ще се получи.

SwedeN
30.10.2008 14:46

Чакай бе ентусиаст,ние да не сме Арсенал да излезем с разни дечица и без защита.Ливърпул като вкара 4 и цифрата в другата графа е "0" или "1",не играем,за да правим шоу на зрителите,а за победа.Схемата най-вероятно ще е 4-5-1,като отпред може да се завърне Фернандо Торес,а ако Рафа реши да заложи на по-офанзивен стил може да излезе с испанеца и Кийн,но се съмнявам да стартираме с двама чисти нападатели.При всички положения защитата на Тотнъм е трагична и ще има достатъчно положения пред тяхната врата,въпросът е да стоим компактно отзад,както срещу Челси и Портсмут и да оползотворим ситуациите пред Еурелио Гомеш.