\"Какъв скандал между Кристиано и Игуаин? И двамата се скъсват да бележат!\"

18:11
\"Какъв скандал между Кристиано и Игуаин? И двамата се скъсват да бележат!\"
Треньорът на Реал Мадрид Мануел Пелегрини отрече да има каквато и да е вражда между португалската звезда Кристиано Роналдо и съотборника му Гонзало Игуаин.

Реал Мадрид се завърна на върха в Примера Дивисион след победа с 4:2 над Хетафе, като по два гола вкараха именно Игуаин и Роналдо.

И двамата имат по над 20 гола от началото на сезона и се утвърждават като един от най-опасните нападателни дуети в Европа.

"Няма вражда между Кристиано и Игуаин. И двамата са велики играчи. Само плюс е на нашия тим да ги имаме в състава си. Те мислят само за това да отбелязват голове, които могат да помогнат на отбора да победи, което е и причината да вкарваме толкова много попадения", каза Пелегрини.

Както е известно, информациите за неразбирателство между Кристиано и Игуаин се появиха след отпадането на "Кралския клуб" от Шампионската лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Addicted92
28.03.2010 16:37

Fabregas_boy .. не си грешка точно така е .. Ашли Коул и Шерингам бележеха като луди , но никога не са се държали като приятели ..

sasho_kg
26.03.2010 20:27

Аз съм сигурен че ако Роналдо не се беше контузил сега щеше да има по 30-40% повече голове *thumb_up* Успех на Реал в Класикото *thumb_up*

mitaka88_bg
26.03.2010 19:29

Игу + Роналдо = 48 гола И двамата отсъстваха близо един месец от терените.

Fabregas_boy
26.03.2010 18:31

Абе и в Юнайтед Коул и Шерингам(не съм сигурен)се скъсваха да бележат,ама се мразеха. *wink*