Страхотни новини за \"червените дяволи\"

14:37
Страхотни новини за \"червените дяволи\"
Суперзвездата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни ще може да играе в съботното гостуване на Болтън, ако сър Алекс Фъргюсън реши да го пусне титуляр, въпреки появилите се информации през седмицата, че възпалението в коляното на нападателя му причинява силни болки. В понеделник дори се появиха информации в британските таблоиди, че Рууни има оток на болното си коляно и е накуцуквал след дербито в неделя.

Голмайсторът, който вече има 18 гола в последните 15 мача на английския шампион, може да започне в атаката на своя тим на "Рийбок стейдиъм".

Пол Скоулс и Райън Гигс също са готови за мача с Уондърърс.

"Уейн е готов и няма никакви проблеми с неговото коляно. Скоулс е ОК след удара в глезена, а Райън вече напредва с тренировките. Дали ще започна с него е вече друг въпрос. Той и Скоулс обаче имат опит, който ще бъде безценен на този етап от сезона. Гостуването на Болтън ще бъде голяма битка - винаги е било така", съобщава сър Алекс

"Да загубиш точки по това време на годината може да бъде разрушително. Аз смятам, че трите тима, които се борим за титлата, ще загубим точки до края на сезона. Няма да са много, но ще има загубени точки. Ние просто трябва да направи така, че да не загубим повече точки от Арсенал и Челси."

Ирландският национал Джон О\'Шей е подновил тренировки с първия тим, след като отсъстваше дълго време заради проблем в бедрото.

Сър Алекс смята, че бранителят, който се контузи по време на загубата от Челси през август, ще може да играе в началото на месец април.

Оуен Харгивйвс също поднови тренировки с първия отбор на Юнайтед, така че мениджърът на английския шампион ще може да разчита на по-голямата част от своите състезатели в решителната част на сезона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stihopletec
26.03.2010 20:37

В нет-а не обръщам внимание на препинателни знаци, но поне не пиша неграмотно.Иначе приемам забележката и започвам да спазвам всички граматични правила.Лолипоп ти за моя акъл не се притеснявай,а гледай себе си (контузий).

Lollipopp
26.03.2010 18:19

stihopletec - ако беше и малко умен щеше да е добре *wink* пък и кой може да се мери с теб - безгрешния *thumb_down*

Fabregas_boy
26.03.2010 18:10

stihopletec,преди Лолипоп май има запетая,а редакторе? *wink* Или пък въпросителните изречения завършват на точка? *sick*

stihopletec
26.03.2010 16:55

КонтузиЙте ли бе Лолипоп. Леле, като гледам правописа на повечето тук и се чудя да се смея ли... *lol*

Lollipopp
26.03.2010 16:03

тая песен с контузийте сме я слушали *lol*

leketoo
26.03.2010 15:27

Бозавият само се правят че е контузен. Нищо му няма. Очаквам нова дузпа за Юнайтед, ако мача пак не върви. Справка срещата с Арсенал и Ливера на "Олд Трафорд", миналата година с Болтън пак беше така. Мача отиваше към 0:0, но падане на гея Роналдо обърна развоя. Имат опит в това най-подпираните *erm*

Fabregas_boy
26.03.2010 15:11

Рууни има контузия на коляното,Дрогба си е счупил ребро,а Фабрегас е със скъсани кръстни връзки(дано никое от изброените не се случва де *wink*  Аре стига мениджърите са си измисляли изненадки *sick*