Венгер: Готови сме за Бирмингам, после ще мислим за Барса

15:51
Венгер: Готови сме за Бирмингам, после ще мислим за Барса
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер подчерта, че играчите му няма да са разсеяни, предвид предстоящия им мач от Шампионската лига срещу Барселона, и ще излязат за победа срещу Бирмингам в опит да запазят надеждите си за титлата в Англия.

Преди да излезе срещу Лео Меси и бившия си капитан Тиери Анри, лондонският тим трябва да премине през "Сейнт Андрюс". Шест поредни победи във Висшата лига върнаха "артилеристите" в борбата за златните медали, въпреки че те отстъпиха второто място след победата с 5:0 на Челси над фалиралия тим на Портсмут в четвъртък.

Арсенал обаче, остана на само две точки от лидера Манчестър Юнайтед и на една от Челси. За Венгер е ясно, че няма място за грешки и само моментно разконцентриране може да бъде фатално.

"Вярвам, че моите играчи са много интелигентни и не мисля, че ще се разсеят - най-добрият начин да се подготвят за Барселона е с победа срещу Бирмингам. Борихме се със зъби и нокти за позицията, която заемаме в момента. От десет месеца се подготвяме, борим се и работим за мястото, на което сме в класирането, така че е е нормално да искаме да победим и Бирмингам", смята французинът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация