Полицията закова десет от вандалите в Мездра (видео)

12:05
Полицията закова десет от вандалите в Мездра (видео)
Десет "армейски" фенове са арестувани рано тази сутрин за навлизането си на терена по време на срещата от 19-и кръг между Локомотив Мездра и ЦСКА, съобщиха от МВР.

На фенове на "червените", вандалствали на стадиона в Мездра, ще бъдат съставени актове по Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия.

Днес след обед Районният съд в Мездра ще разглежда наложените срещу тях мерки.
На 21 март, по време на футболната среща ЦСКА – Локомотив в Мездра, група фенове на ЦСКА успяха да избутат предпазните съоръжения и частните охранители на стадиона, да нахлуят на терена и да започнат саморазправа с вратаря на ЦСКА и треньора. От вандалските им действия бе счупена част от предната ограда, а след появата на полицейски служители те успяха да се спасят.

Веднага след инцидента служители от ОДМВР-Враца съсредоточиха усилията си към издирване на вандалите. В установяването им се включиха колегите им от ОДМВР-София, СДВР и ГД“Криминална полиция”. Бяха внимателно прегледани записите от камерите на стадиона и разпознати 17 от авторите на инцидента.

В хода на предприетите действия в столичното Първо РУМВР са задържани 10-има от тях. Предстои предаването им на РУМВР-Мездра, където ще им бъдат съставени актове по Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия, които в следобедните часове ще се гледат от районния съд.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

hevata
26.03.2010 22:55

Бой,стриганье на гнусните фенове -провокатори от гр Червен бряг

flipicha
26.03.2010 17:37

Не се крием,аз съм да им сложат едно яко наказание- да не посещават доживот мачове.На такива тапанари аз не съм фен.За това и не хода на мачове.Ще видите колко души ще има на мача

telkisky
26.03.2010 15:18

кво се криете ве прасета, верните им фен4ета *lol*