Райън Гигс се завръща, ще играе срещу България

11:32
Райън Гигс се завръща, ще играе срещу България
Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс сензационно разкри, че обмисля завръщане в националния отбор на Уелс за предстоящите квалификации за Евро 2012.

"Това е вариант, който обмислям сериозно. Чувствам се готов да помогна на отбора, но преди това ще проведа дълъг разговор със сър Алекс и Джон Тошак", коментира 37-годишният халф пред "Уестърн Мейл".

"Честно казано, ако получа повиквателна, няма да я отхвърля", допълва Гигс, който се бе отказал от националния тим на страната си, за да се отдаде напълно на кариерата си с фланелката на "червените дяволи".

Според медиите на Острова, Гигс е решил отново да облече фланелката на родината си най-вече заради тежката травма на Аарън Рамзи, който след отказването на Райън Гигс, се беше превърнал във фундаментален играч за "драконите".

Ако Гигс окончателно реши да се завърне, той ще се изправи и срещу България. Както е известно, трикольорите са в една група с Уелс, като двата тима ще се изправят за първи път един срещу друг в тези квалификации на 8 октомври, когато нашите ще гостуват на "Милениъм стейдиъм" в Кардиф.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lollipopp
26.03.2010 16:04

или просто е видял сигурна възможност да победи съотборника си *wink*

onzzy
26.03.2010 11:51

Или просто иска да помогне на страната си

onzzy
26.03.2010 11:50

Явно е решил че Уелс има шанс за класиране

RagnaroK
26.03.2010 11:36

Ще се изправят за пръв път в тези кфалификации !!! Защото от написаното не се разбира това *thumb_down*