\"Феномена\" се извинява за среден пръст (видео)

10:34
\"Феномена\" се извинява за среден пръст (видео)
Бразилският нападател Роналдо се извини за жеста, който показа на фенове на Коринтианс след изненадващата загуба на тима от Паулища Жундая в шампионата на щата Сао Паоло.

Голмайсторът бе заснет как показва среден пръст към феновете, докато напуска стадиона след мача, който неговия тим загуби с 0:1 и който остави Коринтианс с малък шанс за продължаване на полуфиналите.

Местната преса съобщи, че около 30 фена са кълнели и обиждали играча, докато той влизал в колата си. Повечето от тях го наричали "дебелак". Роналдо пък заяви, че е показал среден пръст на тези, които са го обидили морално и лично.

"Никога не бих показал такъв жест към фенове на Коринтианс, които ме приеха и подкрепяха още от идването ми тук. Искам да се извиня, ако съм обидил някого от тях и искам да кажа, че им се възхищавам", коментира "Феномена" по случая.

Клубът на 33-годишния Роналдо заема петото място в шампионата, въпреки че е настоящ шампион. Само първите четири от 20-те тима в класирането продължават на полуфиналите, които започват следващия месец.






Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация