Божинов: На кого съм фен аз ли? На Специалния!

19:36
Божинов: На кого съм фен аз ли? На Специалния!
Може би за изненада на мнозина фенове и специалисти, нападателят на Парма Валери Божинов посвети гола си срещу Милан на Жосе Моуриньо.

Оказа се, че българинът е фен на португалеца, а попадението му снощи направи голяма услуга на Интер.

"На кого посвещавам гола? На Жозе Моуриньо. Да! На Специалния. Защо? Защото ми харесва. Тук в Италия го критикуват много, но на мен ми харесва много като треньор. Казва каквото мисли и има невероятен характер. Освен това ми харесва как играят отборите му. Всички видяха какво направи Интер на "Стамфорд Бридж" с четирима офанзивни футболисти. Плюс това всички знаят, че съм симпатизант на "нерадзурите". Така ще бъде по-спокоен, след като отдалечихме Милан от Скудетото", каза Божинов.

"Целта ми е да дам всичко от себе си за Парма, за да може шефовете да ме откупят от Манчестър Сити и догодина отново да играя в този страхотен град с тези великолепни тифози. Аз на мястото на Марио Балотели в Интер? Не. Искам да остана в Парма още много години заедно с Гуидолин, който е в основата да вкарвам толкова много, въпреки че не играя много редовно", сподели още българинът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Nikinson
05.04.2010 10:01

Дано не се контузи отново това е човека който да посмачка Джон Тери и гомямата му уста - не онази балерина Дърватов... *beer*

peshky_
26.03.2010 00:08

Преди незнаех ама съм вече сиг че мястото му е в Италия *wink* там се чувства най добре според мен *thumb_up*

CVORA
25.03.2010 20:18

божоо ме кефи най-много от БГ *beer*