\"Меси е страхотен в Барса, но в състава на Аржентина нещата далеч не са така\"

17:40
\"Меси е страхотен в Барса, но в състава на Аржентина нещата далеч не са така\"
Бразилската футболна легенда Пеле коментира страхотната форма на Лионел Меси, но изрази съмнения относно представянето на аржентинеца с националния си отбор.

"Меси е страхотен играч. Той играе великолепно в Барселона, но когато е с националния си тим не се представя на ниво, може би защото Аржентина не е на нивото на Барса", коментира Пеле.

Кралят на футбола коментира и Кристиано Роналдо като го определи за харизматична личност. От футболистите на собствената си страна Пеле отличи Робиньо, който в момента игаре под наем в Сантос от Манчестър Сити.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Castello
26.03.2010 05:21

ахахахаХХАХах е как няма да е по добре в националния на Испания след като е играл с 3ма от най-добрите им плеймейкъри в един отбор [Шави,Иниеста и Фабрегас(като юноши)]дума да няма, че при тях ще е на съвсем различно ниво и за това евала му правя, че въпреки всичко не забравя от каде е тръгнал *wink*колкото до това, че е бил отписан в Аржентина ... ми и аз не бих искал синът ми да излиза на стадиона на който не се знае кога ще започнат да се гърмят >> феновете на балета да не почнат сега да се заяждат, че съм пропуснал да спомена Шави Алонсо като един от магьосниците в средата на терена за "Ла Фурия" .. ;д

dias
25.03.2010 23:53

Darkspeed Меси да не играе за България и да не си дава зор. А това все пак е световно .. Аржентина ако ги подценяват като теб, ше стигнат далеч : )

gaitaneca
25.03.2010 21:03

моето мнение е че меси ще играе много по добре за испанския национален тои трябва да е получил гражданство

darkspeed
25.03.2010 19:35

Чак пък да е нормално *smile* ... Роналдо примерно (истинския, не лекето) винаги когато го викат вкарва, независимо какъв ще е състава *wink* . Обаче и Марадона, и Дунга са пълни тъпанари. Първия заяви, че каквото и да става мястото на Меси било сигурно и щял да е титуляр. Е за какво да си дава зор, като си има запазена квота специално за него *joking* . Дунга пък е идиот на другата крайност, изобщо не дава шанс на Феномена..

AiVaRlL
25.03.2010 19:11

Еми така е все пак Марадона вика много играчи а от друга страна Барса тренират всеки ден и се познават перфекно а в Аржентина всеки път различни тренират и различни играят.Това е на пълно нормално.

YAYA
25.03.2010 19:04

Тц..в Барса са си обиграни вече,а в Аржентина не играят толко често пък и друг треньор други изисквания..доста са причините.. *wink*

onzzy
25.03.2010 18:44

От една страна-Барса са го спасили до като в Аржентина е бил отписан. От друга-както е известно Пеле обикновено говори глупости