Мексес иска да се пробва във Висшата лига

18:57
Мексес иска да се пробва във Висшата лига
Защитникът на Рома Филип Мексес иска да се премести в Англия това лято.

Според "Дейли Мейл" Ювентус и Милан се интересуват от френския национал, но според репортажите от Торино футболистът иска да се пробва в друг шампионат следващия сезон.

Мексес, който бе обект на желание от страна на Манчестър Юнайтед се чувства недооценен, откакто бившия мениджър на Челси Клаудио Раниери пое Рома и заради това се надява да привлече интереса на Роберто Манчини.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
25.03.2010 20:04

Това момче има талант , някои играят с хъс , други играят с надежда , а той има талант ... Талант който може да го превърне в най-добрия защитник и не го казвам смао защото защитава цветовете на моя тим , а защото е наистина така ... При него единственото слабо място е неговата психика , когато тя е овладяна и се чувства добре , той може да спре всеки еидн футболист в света без значение колко добър би бил той , просто Мексес е наистина защитник от супер световна класа надявам се да остане при нас и да намери себе си , макар че играта която показва в момента е доста добра , но без съмнение той може много повече Успех Филип *beer* *thumb_up*

rockamring
25.03.2010 19:36

Мексес е много стабилен защитник,надявам се да отиде в голям отбор