Антони Здравков: Направихме груби грешки, нямахме голово положение

19:13
Антони Здравков: Направихме груби грешки, нямахме голово положение
За пръв път нямахме голово положение, направихме и грешки в защитата, каза треньорът на Левски Антони Здравков след загубата от Локомотив София с 0:2.

"Допуснахме гол в 30-ата секунда, което не е нормално да бъде отбелязан. От там нататък дойдоха и проблемите при нас в организацията на играта. Грешките, които се получиха в центъра на защитата, бяха доста груби. Направихме промени и през първото полувреме. През второто направихме още промени, но когато не може да се взаимодейства между защитниците и халфовете дойдоха и проблемите", каза Здравков.

"За първи път нямаме чисто голово положение, което само по себе си говори, че нямаше как да спечелим. За мача с ЦСКА мисля, че няма какво да вдигаме играчите. Само по себе си това дерби е достатъчна мотивация за мача", коментира още наставникът на "сините".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Samoletski
24.03.2010 19:28

Тоя и той е един палячо. След мача с Литекс каза, че всички в лефски са супер слаби, след мача в Славия каза са разполага с най-дорите футболисти в България и че Локо Сф и ЦСКА няма да са никакъв проблем. Сега пак друга песен пее. *lol* *thumb_up*