Славия разби Монтана

17:09
Славия разби Монтана
лавия победи с 4:0 тимът на Монтана в среща от 20-я кръг от А група.

Срещата на стадиона в "Овча Купел" започна доста вяло като двата тима не показаха нищо интересно. Въпреки това първият гол падна в 24-та минута, след като Жуниньо успя да отбележи от дузпа, отсъдена за игра с ръка на защитник от Монтана.

Второто полувреме започна със смяна в отборите, като Тодор Колев замени Попара в състава на Славия, а в Монтана Едуардо и Петров заеха местата на Илиев и Мечев.

Вторият гол за домакините дойде в 76-та минута, след като Богомил Дяков намери непокрития Тодор Колев на 3-4 метра от вратата и таранът вкара за 2:0. Седем минути преди края отново Жуниньо се разписа и направи резултата класически в полза на "белите", а само пет минути по-късно Галин Иванов с мощен шут оформи крайния резултат 4:0.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rumabataa
24.03.2010 19:20

не за нас има значение цялостното представяне на отбора дано греша но на геи арена нищо не видях като футболни достоинства а днес бием с 4:0 дано вървин нагоре но е странно *stop* *thumb_up*

rumabataa
24.03.2010 17:38

Тая победа нищо не значи !!! Вуцов даде мача с ЛеФски защото си е говедо *thumb_up* *thumb_down*

orlio_wins
24.03.2010 17:11

Поздравления.Сега само ще копирам заглавие на статия на Winner.bg от преди два дена-"Вили Вуцов съсипва Славия" и оставям коментара на другите.